Autko dla dziewczyny .
-
Ale gdzie Wy
widzicie podaną moc? Pojemność tylko jest...Teraz już nie ma, jak o niej pisałem była.
-
Teraz już nie ma,
jak o niej pisałem była.dokładnie, też to widziałem i myślałem że mam omamy
-
Mamy wspólny kompromis , wybraliśmy Peugeota 206 po lifcie 2.0 HDI
-
Mamy wspólny
kompromis , wybraliśmy Peugeota 206 po lifcie 2.0 HDIA wybraliście już warsztat?
Warto się zaopatrzyć w kartę stałego klienta
-
A wybraliście już
warsztat?
Warto się
zaopatrzyć w kartę stałego klientapotwierdzam niestety
-
na silnik czy wszystko w aucie. bo ja mam puga 1.1 2003 po lifcie i jakoś nie ląduje w warsztacie
wada tego auta: bardzo szerokie słupki przednie ograniczające widoczność na skrzyżowaniach
-
Piszecie tak bo mieliście ? czy tak mówią ?
Kolega ma takiego tylko 1.4hdi ,wszystko śmiga , paliwo wącha, a łatwego żywota z nim niema to auto.
Wypatrzyłem sobie ładny egzemplarz ,alu 16 ,i reszta bajerów , autko od bogatej rodzinki ,za tydzień jadę oglądać bo są za granicą teraz,dopieszczony na maxa , i co ważne ma nowe wahacze z przodu ,oprócz eksploatacji nic tam sie nie psuje . -
Mamy wspólny
kompromis , wybraliśmy Peugeota 206 po lifcie 2.0 HDI90KM czy 110KM?
-
90
Mile widziane wszelkie uwagi co do tego modelu -
Wiadomo że pewnie na oczy tego auta i silnika nie widzieli i kierują się stereotypami "aut na f"
-
Przekonam sie na własnej skórze , bo bardzo chce go kupić , i cena 5000 jest bardzo fajna ,za pełen wypas
-w piątek miałem okazje przejechać sie volvo v70 2.4 tdi, mocy ma aż za dużo ,na drugim biegu nie można wcisnąć do dechy bo pali gume ,bardzo zaskoczony byłem jego narowistością ,ale jeszcze bardziej sie zdziwiłem jak kolega powiedział mi że spali max 8 litrów w mieście
Myśle sobie jakim cudem silnik o mocy 163 kM może tak mało palić , przecież to waży swoje itd. możliwe że technologia inna ,ogólnie nie ogarniam ,a pug ma palić 7 litrów ,a mocy połowe i lżejszy o jedno autko -
-
A powiedz mi jeszcze czy dziewczyna zamierza robić min. 20 tys. km rocznie?
-
razem zrobimy około 12000 rocznie pugiem
-
razem zrobimy około
12000 rocznie pugiemNo to na cholere Wam przy tak małym przebiegu rocznym diesel? Chyba, że macie za dużo pieniędzy.
-
silnik to przypadek, taki sie trafił ,że diesel niby droższy będzie?
na pewno wyjdzie taniej od swifta -
jeździłeś samochodem z zapłonem samoczynnym bartoszu ? ja jeździłem jako auto codzienne i nie wiem do czego pijesz w tym momencie
-
silnik to
przypadek, taki sie trafił ,że diesel niby droższy będzie?
na pewno wyjdzie
taniej od swiftaobyś nie poznał ceny elementów układu wtryskowego
-
oby nie , pojeździ ze dwa lata u mnie i znowu coś nowego , no chyba że sentyment mnie weźmie to zostanie aż do zepsucia jak swift.
A patrząc z innej strony to w autach za te pieniądze z tego segmentu każda większa awaria powoduje nieopłacalną naprawę .
w tym silniku to wtryski i listwa ewentualnie kosztuje sporo, ale nie więcej by mnie taka zabawa wyniosła niż walnięta uszczelka pod głowicą we swifcie ,czeka mnie wymiana .Jeszcze coś takiego mam w głowie klik
-
Jeszcze coś takiego
mam w głowie
klikDaruj sobie
To auto już dawno miało "trójkę" z przodu.