Autko dla dziewczyny .
-
Fajna opcją w oplowskich automatach jest opcja zimowa, przydatna podczas ruszania zimą zwłaszcza pod jakieś porządne wzniesienie etc.
-
Dobrze widzę, że Vectra ma obrysówki?
-
No są jakieś obrysówki , raczej marketowe jakieś , ale efekt fajny ,a skrzynia jest naprawdę dobra ,tryb sport jet na prawde sportowy , wyciska wszystko z silnika
-
No są jakieś
obrysówki , raczej marketowe jakieś , ale efekt fajny ,a skrzynia jest naprawdę
dobra ,tryb sport jet na prawde sportowy , wyciska wszystko z silnikaTo fakt, redukuje z miejsca i ciśnie praktycznie pod odcine, sporo się najeździłem swego czasu taką Vectrą w automacie po niemieckiej policji, a teraz mam często do czynienia z takim automatem w omedze kumpla
-
Ale jak na razie jest ciągle dłubana bo wciąż wychodzi druciarstwo polaków ,np,za małe oringi na wtryskach uszczelnione silikonem
-
Ale jak na razie
jest ciągle dłubana bo wciąż wychodzi druciarstwo polaków ,np,za małe oringi na
wtryskach uszczelnione silikonemciekawe ile dołożysz na start
-
1200 dzisiaj zapłaciłem ,
a autko i tak nie idzie jak trzeba na benzynie ,jest mułowate i ciężko pali ,ale silnik pracuje stabilnie ,i komp niełapie błędów , możliwe że filtr paliwa przytkany ,i węże w baku sparciałe,w sobotę będzie znowu dłubanie -
1200 dzisiaj
zapłaciłem ,
a autko i tak nie
idzie jak trzeba na benzynie ,jest mułowate i ciężko pali ,ale silnik pracuje
stabilnie ,i komp niełapie błędów , możliwe że filtr paliwa przytkany ,i węże w baku
sparciałe,w sobotę będzie znowu dłubanieJak masz hopla, kup se Opla
-
Już naprawiłem, wymieniłem wąż w baku który był dziurawy ,i teraz śmiga jak trzeba
Reszta w kąciku opla