Autko dla dziewczyny .
-
Adamo, trzeba
szukać okazji, ja Swifta 1,0 do KJSów (tego co wydachowałem ) kupiłem
za 900zł, z opłaconym OC na pół roku i alufelgami Znajomy za 150zł
pospawał mi w nim podłogę i latałem, bo mocowania wahaczy o dziwo się trzymały.Teraz facet z roboty ma do sprzedania litrówkę 5D z 1999 roku (niemiecki GLX) za 2000 zł i dorzuca zimówki. Z minusów przedni zawias do roboty, jakaś stłuczka też była kiedyś...
Jest wspomaganie, elektryka przód i niby 2 poduchy.
Plusem jest ładna podłoga jak na mk4 oraz progi (przód robiony, więc nie podlega ocenie)
-
pierwszy podobający sie klik
Jak dla mnie -
-Silnik najgorszy z możliwych
-Rdza
-pewnie po powodzi albo brak gum w zawieszeniu -
Chyba jakiś bubel w ogłoszeniu bo to auto w życiu nie ma 55KM
-
pierwszy podobający
sie
klik
Jak dla mnie -
-Silnik najgorszy z
możliwych
-Rdza
-pewnie po powodzi
albo brak gum w zawieszeniuPofirmówka
-
Chyba jakiś bubel w
ogłoszeniu bo to auto w życiu nie ma 55KMA gdzie jest moc podana w ogłoszeniu
Jak z gazem to 55 KM może zostało
-
A gdzie jest moc
podana w ogłoszeniuJak z gazem to 55
KM może zostałoMoże ktoś spisał z dowodu 55kW
Napewno...55kW=75KM -
75kM to by sie zgadzało przy silniku 8v
-
75kM to by sie
zgadzało przy silniku 8vAle gdzie Wy widzicie podaną moc? Pojemność tylko jest...
-
Na telefonie też nie widzę podanej mocy ,w ogłoszeniu było podane na początku ze moc to 55
-
Ale gdzie Wy
widzicie podaną moc? Pojemność tylko jest...Teraz już nie ma, jak o niej pisałem była.
-
Teraz już nie ma,
jak o niej pisałem była.dokładnie, też to widziałem i myślałem że mam omamy
-
Mamy wspólny kompromis , wybraliśmy Peugeota 206 po lifcie 2.0 HDI
-
Mamy wspólny
kompromis , wybraliśmy Peugeota 206 po lifcie 2.0 HDIA wybraliście już warsztat?
Warto się zaopatrzyć w kartę stałego klienta
-
A wybraliście już
warsztat?
Warto się
zaopatrzyć w kartę stałego klientapotwierdzam niestety
-
na silnik czy wszystko w aucie. bo ja mam puga 1.1 2003 po lifcie i jakoś nie ląduje w warsztacie
wada tego auta: bardzo szerokie słupki przednie ograniczające widoczność na skrzyżowaniach
-
Piszecie tak bo mieliście ? czy tak mówią ?
Kolega ma takiego tylko 1.4hdi ,wszystko śmiga , paliwo wącha, a łatwego żywota z nim niema to auto.
Wypatrzyłem sobie ładny egzemplarz ,alu 16 ,i reszta bajerów , autko od bogatej rodzinki ,za tydzień jadę oglądać bo są za granicą teraz,dopieszczony na maxa , i co ważne ma nowe wahacze z przodu ,oprócz eksploatacji nic tam sie nie psuje . -
Mamy wspólny
kompromis , wybraliśmy Peugeota 206 po lifcie 2.0 HDI90KM czy 110KM?
-
90
Mile widziane wszelkie uwagi co do tego modelu -
Wiadomo że pewnie na oczy tego auta i silnika nie widzieli i kierują się stereotypami "aut na f"
-
Przekonam sie na własnej skórze , bo bardzo chce go kupić , i cena 5000 jest bardzo fajna ,za pełen wypas
-w piątek miałem okazje przejechać sie volvo v70 2.4 tdi, mocy ma aż za dużo ,na drugim biegu nie można wcisnąć do dechy bo pali gume ,bardzo zaskoczony byłem jego narowistością ,ale jeszcze bardziej sie zdziwiłem jak kolega powiedział mi że spali max 8 litrów w mieście
Myśle sobie jakim cudem silnik o mocy 163 kM może tak mało palić , przecież to waży swoje itd. możliwe że technologia inna ,ogólnie nie ogarniam ,a pug ma palić 7 litrów ,a mocy połowe i lżejszy o jedno autko