Szukam kogos z Wroclawia badz okolic...
-
Witam
Szukam kogos z wroclawia badz okolic kto zna sie na favkach, ma najlepiej swoja
zna sie na regulacji np. gazu i potrafilby zrobic aby favka odpalala przy niskich Temperaturach
na gazie. Oczywiscie nie za darmo...
Mam nowa (2miesieczna) instalacje Elpigazu, spalanie na poziomie 12l miasto i problem z odpalaniem juz przy 0st. Swiece nowe NGK,przewody WN podobno dobre (po myciu silnika autko odpalilo odrazu)
Kopulka i palec rozdzielacza tez podobno dobre.Pozdrawiam
F.
-
z tego co pamiętam bo też miałem elpi, te instalki miały ustawioną małą dawkę rozruchową wstrzykiwaną i był problem przy mrozach, ale wtedy należy kilka razy przeżycić przełacznik z pozycji gaz na 0 z 4-5 i nie powinno być problemów
-
z tego co pamiętam bo też miałem elpi, te instalki miały ustawioną małą dawkę rozruchową
wstrzykiwaną i był problem przy mrozach, ale wtedy należy kilka razy przeżycić przełacznik
z pozycji gaz na 0 z 4-5 i nie powinno być problemówAutko odpala sie za pierwszym razem, ale odrazu gasnie... pozniej mozna mielic i mielic i nic, sadzisz ze jak kilka razy przelacze w ten sposob to nie zgasnie po odpaleniu?
Pozdrawiam
F.
-
z tego co pamiętam bo też miałem elpi, te instalki miały ustawioną małą dawkę rozruchową
wstrzykiwaną i był problem przy mrozach, ale wtedy należy kilka razy przeżycić przełacznik
z pozycji gaz na 0 z 4-5 i nie powinno być problemówmiałeś?? Czy to oznacza, że pozbyłeś się fryty??
-
miałeś?? Czy to oznacza, że pozbyłeś się fryty??
można powiedzieć że dałem w spadku szwagrowi, teraz on nią jeździ