Montaż alarmu
-
Witam mam mała proźbe znalazłem w internecie opis montażu alarmu do suzuki swift 1995 i dalej a mój rocznik to 91 i mam pytanie czy oznaczenia przewodów różnią się oto opis z instalacji chodzi mi głównie o migacze i o wyłącznik krańcowy:
Kierunkowskazy: podłączenie dokonać do przewodu zielono/żółtego i zielono/czerwonego z odniesieniem srebrnym znajdujących się w wiązce kabli poniżej lewego podnóżka
A do wyłącznika drzwiowego to jest kabel czarny z odniesieniem srebrnym również znajdujący się w tej samej wiązce, co migacze
Acha i czy podłanczajac się pod migacze musze użyć jakiś diód? -
Witam mam mała proźbe znalazłem w internecie opis montażu alarmu do suzuki swift 1995 i dalej a
mój rocznik to 91 i mam pytanie czy oznaczenia przewodów różnią się oto opis z instalacji
chodzi mi głównie o migacze i o wyłącznik krańcowy:
Kierunkowskazy: podłączenie dokonać do przewodu zielono/żółtego i zielono/czerwonego z
odniesieniem srebrnym znajdujących się w wiązce kabli poniżej lewego podnóżka
A do wyłącznika drzwiowego to jest kabel czarny z odniesieniem srebrnym również znajdujący się w
tej samej wiązce, co migacze
Acha i czy podłanczajac się pod migacze musze użyć jakiś diód?Schematy elektryczne wraz z opisem kolorków znajdują się na stronie klubowej.