Porada - kolor felg
-
Witam, mam dylemat jaki kolor zarzucić na felgi, dlatego też chciałem poznać Wasze opinie. Zamysł jest taki, że odpada czarny i srebrny, chciałbym żeby pozostało to nadal na zasadzie kontrastu. Myślałem o takim brudnym białym wpadającym w szary ale szczerze mówiąc sam nie jestem przekonany do tego koloru. Czekam na opinie
-
Zamysł jest
taki, że odpada czarny i srebrny, chciałbym żeby pozostało to nadal na zasadzie
kontrastu. Myślałem o takim brudnym białym wpadającym w szary ale szczerze mówiąc
sam nie jestem przekonany do tego koloru. Czekam na opinieCzarny na pewno odpada, ponieważ zniknie na tle reszty auta. Srebrny w sumie też bo to pochodny od czarnego. Biały mógłby być ale na połysk, bo mat też zniknie... Jeśli nie boisz się kolorów to mógłbyś spróbować z pomarańczowym lub czerwonym, bo pasują do czarnego!
-
Jeśli nie boisz
się kolorów to mógłbyś spróbować z pomarańczowym lub czerwonym, bo pasują do
czarnego!Pomarańczowy jeszcze jakoś sobie wyobrażam ale czerwonego boje się że wyjdzie wsiowo
-
To możesz spróbować właśnie z pomarańczowym. Jak nie chcesz aby się bardzo rzucał w oczy to możesz z białym wymieszać i będziesz miał jasny pomarańczowy...
-
Korci mnie biały z szachownicą na rancie, problem jest tylko taki, że rant jest nieco za mały żeby to miało ręce i nogi ;/
-
Albo mógłbyś pomalować właśnie felgę na szaro a rant na pomarańczowo...
-
Poczekajmy jeszcze na opinie innych, i tak najpierw auto idzie do lakiernika we wtorek tak więc akcja z felgami będzie najwcześniej za jakieś 2 tyg.
-
EEE! To jeszcze dużo czasu masz na decyzję środowiskową...
-
To jest Golf, taki z Niemiec, a nie zadna hunda ani inny japonczyk wiec malowanie felg w pstrokaty kolor troche smiech na sali. Szary, grafitowy, moze ciemny braz, ale na litosc nie rob z tego Civica
-
A może kolor złoty, jak w Subaru
-
Korci mnie biały z
szachownicą na rancie, problem jest tylko taki, że rant jest nieco za mały żeby to
miało ręce i nogi ;/Na większy rant jest rada: http://allegro.pl/rant-ranty-obrecze-vw-opel-13-13-i1786989832.html - to naprawdę nienajgorzej wygląda, do VW były bardzo podobne, plastikowe nakładki na obręcz.
Takie ranty (w tym przypadku 14") tak wyglądały na moim samochodzie (zwykła stalowa felga+plastikowy rant). Nawet z bliska wyglądało to bardzo dobrze. A do tego taki plastik możesz malować sobie na wszelkie możliwe sposoby do testów.
-
Czarny środek, srebrne ranty - tak najładniej wg mnie
-
Bardzo fajna opcja z tymi nakładkami na ranty, dzięki za podrzucenie pomysłu
-
szkoda pieniędzy, stal to stal i niech tak pozostanie
-
szkoda pieniędzy,
stal to stal i niech tak pozostanieSugerujesz żeby kupić drugi komplet felg i dać na poszerzanie?
-
A może zamiast malować felgi to je wypolerować
-
Sugerujesz żeby
kupić drugi komplet felg i dać na poszerzanie?swego czasu znajomy tak zrobił do oldschool-owej Toyoty - bodajże było 9 lub nawet więcej cali, mega felga wyszła
A może zamiast
malować felgi to je wypolerowaćzimy nie przeżyją
-
swego czasu znajomy
tak zrobił do oldschool-owej Toyoty - bodajże było 9 lub nawet więcej cali, mega
felga wyszłaMyślałem nad tym tymbardziej, że mam w Łodzi chłopaków, którzy się tym zajmują ale taka felga to na lato bo na zime raz, że szkoda dwa za szeroko.
-
Weź pomaluj to na czarno i nie rób wsi. To zwykła stalówka nic z niej nie wyciśniesz.
Chłopak ode mnie z pracy ma czarne Audi A3 pierwszej generacji i pomalował sobie stalówki na odblaskowy pomarańczowy i wyszła straszna wiochaZa ładne używane 15" aluminiowe do tak popularnego auta nie wydasz majątku a efekt będzie spoko.
A na zimę czarna stal i tyle w temacie
-
RÓŻOWE!!!