opony biżnikowane
-
Czytaj ze zrozumieniem.
Chcesz jeździć na nalewkach to jeździj. A kamikadze to jesteś jeżdżąc z takimi prędkościami po
Polsce.Przy normalnych predkosciach nawet opony 'awaryjne' (te mniejsze wersje opon zapasowych) daja rade. Co dopiero pelnowymiarowa opona, nawet jesli bieznikowana.
Nieraz widziałem na drodze
fragmenty zdartego bieżnika. Mnie to wystarczy. Nie czułbym się
na takiej oponie pewnie po
prostu.A ja widzialem fragmenty zderzakow, szkla reflektorow - w aucie z zasady bezpiecznie czuc sie nie mozna. Tak jest bezpieczniej
Daruj sobie takie argumenty.
Kupuje to co uważam dla mnie korzystne, pochodzenie mnie nie
interesuje. A jakież to super
produkty oponiarskie polska gospodarka produkuje, że tak warto się o nie zabijać?Tam nie bylo ironii. Kupujac drozsze opony niz koniecznie, sponsorujesz Polska gospodarke.
-
Przy normalnych predkosciach nawet opony 'awaryjne' (te mniejsze wersje opon zapasowych) daja rade. Co dopiero pelnowymiarowa opona, nawet jesli bieznikowana.
Normalne to pojecie względne, ale chyba nigdy nie dostałeś bieżnikiem z auta poprzedającego ciebie, bo czasem zdarzy się odkleić. I szyba do wymiany za XXX zl.
A ja widzialem fragmenty zderzakow, szkla reflektorow - w aucie z zasady bezpiecznie czuc sie nie mozna. Tak jest bezpieczniej oczko
A czy oderwany fragment zderzaka wpływa tak niekorzystnie na bezpieczeństwo w aucie, chyba nie jeżdzisz z prędkościami powyżej 300kmh gdzie wystająca antenka stawia opory większe niż drzwi antywłamaniowe.
Kupujac drozsze opony niz koniecznie, sponsorujesz Polska gospodarke.
Czy droższe?? Można być zadowolonym z opon tanich i dobrych, wszystko kwestia stosunku cena /jakość jak wiadomo cena nie zawsze idzie z jakościa. Ale to inna bajka....
-
ale chyba nigdy nie dostałeś bieżnikiem z auta poprzedającego ciebie, bo czasem zdarzy się
odkleić. I szyba do wymiany za XXX zl.A Tobie sie to przytrafilo? Kiedy? Co to byla za opona?