Jaki to samochód??? zgaduj zgadula
-
Tylko to była chyba wersja sportowa z taką szklaną kabinką al'a Ufo
-
Nie wiem, poddaję
się.Nie tak szybko
zajrzyjmy najpierw pod maski obydwu pojazdow...
rzedowa czworka i widlasta osemka, bardzo popularne jednostki... -
Coś ze stajni Jaguara?
-
Nie, to nie Jaguar i ... najlepiej zapominamy natychmiast o Wyspach Brytyjskich
Obejrzyjmy te samochody z innej perspektywy, ten wiekszy wystepowal w dwoch wersjach nadwozia, spyder i coupe.
-
Silnik r4 to coś z Renaultem mi się kojarzy, ale skąd te V8 to nie wiem
-
Silnik r4 to coś z
Renaultem mi się kojarzy...Hmm... dziwne, bo mnie na przyklad, wszystko kojarzy sie z seksem ...
... ale faktycznie, to jest silnik Renault.Jedno "dziwne" skojarzenie dostarczylo juz sporo informacji przydatnych do rozwiazania obydwu zagadek...
...naturalnie tylko tym, ktorzy uwaznie przeczytali wszystkie dotychczasowe podpowiedzi. -
... ale skąd te V8 to nie wiem
... no to podpowiem, te V8 pochodzi od Forda,
podpowiem jeszcze, ze nazwa modelu jednego z tych aut jest jednoczesnie nazwa kraju w ktorym go produkowano... -
Skoro nikt nie wie to ruszę zabawę dalej, ale nie chcę dawać następnego, bo słabo mi to wychodzi...
Intermeccanica Italia
-
Skoro nikt nie wie
to ruszę zabawę dalej, ale nie chcę dawać następnego, bo słabo mi to wychodzi...
Intermeccanica
Italianareszcie ktoś zgadł
-
nareszcie ktoś
zgadłSkąd wiesz? SX4 nie potwierdził...
-
Skąd wiesz?
SX4 nie potwierdził...Nie potwierdził, bo prawie 3 tygodnie się nie logował
-
Nie potwierdził, bo
prawie 3 tygodnie się nie logowałNo to sobie teraz pewnie poczekamy kolejne trzy...
Chyba, że chcesz to dawaj następną. -
Potwierdzam prawidlowe rozwiazanie i gratuluje.
Nie zagladalem tutaj juz od dluzszego czasu bo nie mialem takiej mozliwosci...
Pewnie znow znikne na dluzszy czas wiec nie blokuje gry i zycze wszystkim juz dzisiaj milych i pogodnych Swiat. -
No dobra. Powiedziałem, że nie dam, ale dziś nawinął mi się bardzo ciekawy przypadek:
-
Pontiac Le Mans?
-
No dobra.
Powiedziałem, że nie dam, ale dziś nawinął mi się bardzo ciekawy przypadek:Dełu Racer
-
Passport Optima?
-
Cytat:
Pontiac Le Mans?
Nie.
Cytat:
Passport Optima?
Nie.
Dełu Racer
Tak.
Nawet nie wiedziałem że takie cudo kiedykolwiek powstało i jeździło w Polsce. -
-
pontiac powinien być zaliczony, podobnie jak opel kadet sedan. Bo to były te same auta tylko z inną plakietką