przewody wn
-
w poniedziałek byłem na przeglądzie gazu i wymianie filtra , przed wymianą było wszystko o.k odpalał od razu bez problemów. a po wymianie mam problem z zapaleniem go na zimnym silniku (tico stoi we własnym M1 ) co to może być .
PSTANOWIŁEM otworzyć maske bo cosik dziwnie chodził, miał za wysokie obroty a wiec mu tera troche przykreciłem gazu , ale ja tu słysze ze coś mi w okolicy świec coś stuka to mówie poprawie przewody na swiecach poprawiam jeden drugi a przy trzecim to jak mnie pie..... to myślałem że usiąde z wrażenia, Czy to tez moze byc powód mojej pierwszej sprawy. Pewnie przewody do wymiany. to skandal bo mają rok i już sie popsuły -
zdarza się, szczególnie jak jest wilgotno, można wtedy w nocy ładne iskierki zaobserwować.
Jeśli nie chcesz od razu wymieniać, popsikaj je WD40, powinno pomóc -
w poniedziałek byłem na przeglądzie gazu i wymianie filtra , przed wymianą było wszystko o.k odpalał od razu bez
problemów. a po wymianie mam problem z zapaleniem go na zimnym silniku (tico stoi we własnym M1 ) co to może
być .
PSTANOWIŁEM otworzyć maske bo cosik dziwnie chodził, miał za wysokie obroty a wiec mu tera troche przykreciłem gazu
, ale ja tu słysze ze coś mi w okolicy świec coś stuka to mówie poprawie przewody na swiecach poprawiam jeden
drugi a przy trzecim to jak mnie pie..... to myślałem że usiąde z wrażenia, Czy to tez moze byc powód mojej
pierwszej sprawy. Pewnie przewody do wymiany. to skandal bo mają rok i już sie popsułyJa wymienilem po poltora miesiaca... tyle, ze trafilem na felerne jakies...