Wyłącznik krańcowy, Swift 3-dzwiowy 93r
-
Witam czy może mi ktoś opisać lub umieścić zdjęcie wyłącznika krańcowego który jest przy drzwiach ponieważ nie mam obu a w sklepie motoryzacyjnym nie są mi w stanie pomóc. Najlepiej jakbym przyniósł im na wzór tylko skąd go wziąć.
-
Witam czy może mi ktoś opisać lub umieścić zdjęcie wyłącznika krańcowego który jest przy
drzwiach ponieważ nie mam obu a w sklepie motoryzacyjnym nie są mi w stanie pomóc.
Najlepiej jakbym przyniósł im na wzór tylko skąd go wziąć.Tak jak na fotce z tym,ze na białym trzpieniu nakłada sie harmonijkową gumkę.
-
Dzięki wielkie, druknę zdjęcie może coś mi znajdą podobnego. Widzę, że kabelek jest przykręcony do tego wyłącznika, jest jakiś prosty sposób, aby zamontować wyłącznik na swoim miejscu z tego, co się zorientowałem wkładając palec w dziurę po wyłączniku to nie wyczuwam żadnego kabla, więc pewnie będę musiał jakoś się do kabelka dorwać.
-
Dzięki wielkie, druknę zdjęcie może coś mi znajdą podobnego. Widzę, że kabelek jest przykręcony
do tego wyłącznika, jest jakiś prosty sposób, aby zamontować wyłącznik na swoim miejscu z
tego, co się zorientowałem wkładając palec w dziurę po wyłączniku to nie wyczuwam żadnego
kabla, więc pewnie będę musiał jakoś się do kabelka dorwać.Wyłacznik ma spręzynujace blaszki i wciska sie go od zewnatrz w otwór. A kabelek poprowadzisz po zdjeciu plastikowych nakładek z progów. A jak chcesz dokładniej zobaczyc czy nie masz pozostałosci po nim to wszystko widać we wnece po zdjeciu tylnego boczka tapicerskiego - oczywiscie mówie o modelu 3D.