Potrzebuję kawałka plastiku do Favci (link)
-
Witajcie,
Potrzebuję (pilnie) plastikową ramkę (obudowę) radia do Favoritki. Podaję link do mojego posta na "Giełdzie Moto" gdzie zamieściłem także zdjęcie badziewia które potrzebuję. Może ktoś z Was ma coś takiego i chce się pozbyć za pare groszy?
P.S. przepraszam za "zaśmiecanie" kącika skody, ale chyba link w kąciku trafi do większej liczby skodziarzy?
-
Witajcie,
Potrzebuję (pilnie) plastikową ramkę (obudowę) radia do Favoritki. Podaję link do mojego posta
na "Giełdzie Moto" gdzie zamieściłem także zdjęcie badziewia które potrzebuję. Może ktoś z
Was ma coś takiego i chce się pozbyć za pare groszy?
P.S. przepraszam za "zaśmiecanie" kącika skody, ale chyba link w kąciku trafi do większej liczby
skodziarzy?
taka sama kieszen radia bo o to chodzi jest w fel ,kupwalem ponad rok temu dla brata w ASO niebyla droga niepamietam ale bylem zaskoczony tak niska cena.
Na allegro ktos wystawia rozna czesci do skody fel i pisze ze ma wszyskie czesci uzywanae do fel wiec moze tam poszukaj -
a ja taka kieszen sam zrobilem z listwy drewnianej na grubosc do 5mm, wyszlo elegancko, teraz okleje ja okladzina meblowa cos w kolor tapicerek i bedzie pieknie.
-
nie mozesz dostać takiego badziewia w sklepie skody??