Czy można postawić znak równości Quaker State=Midland?
-
Od niedawna jestem na zlosnikiu ale ponieważ jestem zbzikowanym zwolennikiem oleju Quaker,jeżdżę na nim od 17 lat!Czytam,przeglądam i sądzę,że wielu z nas zostało wprowadzonych w błąd twierdzeniem,
że w butelkach Midlanda jest Quaker State?!! Nic bardziej mylnego.Midland to niezły olej,ale QS jest
najlepszy.Kto jeżdził na QS,a gdy zniknął z rynku w 2004 roku zaczął wlewać Microoil/niby QS/ ten
już pierwszej zimy mógł pomyśleć coś tu nie tak.Utrudniony rozruch to najważniejszy objaw.Wielu szuka oryginalneg Quakera w internecie,trudno go zdobyć.
Może ktoś wie coś na ten temat,gdzie można dostać ja do tej pory korzystam z prywatnego importu. -
Od niedawna jestem na zlosnikiu ale ponieważ jestem zbzikowanym zwolennikiem oleju Quaker,jeżdżę
na nim od 17 lat!Czytam,przeglądam i sądzę,że wielu z nas zostało wprowadzonych w błąd
twierdzeniem,
że w butelkach Midlanda jest Quaker State?!! Nic bardziej mylnego.Midland to niezły olej,ale QS
jest
najlepszy.Kto jeżdził na QS,a gdy zniknął z rynku w 2004 roku zaczął wlewać Microoil/niby QS/
ten
już pierwszej zimy mógł pomyśleć coś tu nie tak.Utrudniony rozruch to najważniejszy objaw.Wielu
szuka oryginalneg Quakera w internecie,trudno go zdobyć.W Katowicach na Warszawskiej leją prosto z beczki.
Może ktoś wie coś na ten temat,gdzie można dostać ja do tej pory korzystam z prywatnego
importu.