10 tyś. km na gazie
-
Witam !
Właśnie zrobiłem 10 tyś km na gazie i czy konieczny jest przegląd instalacji i regulacja u gazownika ?
Wszystko chodzi ok ale w karcie gwarancyjnej jest napisane ze trzeba zrobić przegląd po 10. tyś km.
Dzwoniłem do gazownika i powiedział że jest to konieczne i ze 50 zł kosztuje ( wymiana filtra i regulacja ).
Więc czy to faktycznie jest konieczne czy chodzi tu tylko o zarobek gazownika ? -
Witam !
Właśnie zrobiłem 10 tyś km na gazie i czy konieczny jest
przegląd instalacji i regulacja u gazownika ?
Wszystko chodzi ok ale w karcie gwarancyjnej jest
napisane ze trzeba zrobić przegląd po 10. tyś km.
Dzwoniłem do gazownika i powiedział że jest to konieczne
i ze 50 zł kosztuje ( wymiana filtra i regulacja ).
Więc czy to faktycznie jest konieczne czy chodzi tu
tylko o zarobek gazownika ?50 zl ????!!!!!
ja tam gdzie zakladalem mialem za darmoche -
Witam !
Właśnie zrobiłem 10 tyś km na gazie i czy konieczny jest przegląd instalacji i regulacja u
gazownika ?
Wszystko chodzi ok ale w karcie gwarancyjnej jest napisane ze trzeba zrobić przegląd po 10. tyś
km.
Dzwoniłem do gazownika i powiedział że jest to konieczne i ze 50 zł kosztuje ( wymiana filtra i
regulacja ).
Więc czy to faktycznie jest konieczne czy chodzi tu tylko o zarobek gazownika ?
jezeli chcesz miec gwarancje to konieczne , tylko co Ci poniej ,jak wszystko dziala OK to wymien filtr powietrza swiece ,spr zaplon ,regulacje luzu zaworow ,filtra gazu bym niewymienial jeszcze 10tys spoko przejedzie , -
Witam !
Właśnie zrobiłem 10 tyś km na gazie i czy konieczny jest
przegląd instalacji i regulacja u gazownika ?
Wszystko chodzi ok ale w karcie gwarancyjnej jest
napisane ze trzeba zrobić przegląd po 10. tyś km.
Dzwoniłem do gazownika i powiedział że jest to konieczne
i ze 50 zł kosztuje ( wymiana filtra i regulacja ).
Więc czy to faktycznie jest konieczne czy chodzi tu
tylko o zarobek gazownika ?najlepiej zrobić taki przegląd jeśli instalka nie ma więcej niż roku - ponieważ odpukać walnie Ci centralka to dupa zbita i bulisz.