wymiana tarcz i kockow
-
witam
czeka mnie wymiana tarcz i klockow(skoda felicia).mechanik chce za cala robote 180zl(material i robota) robic u niego czy samemu sie za to zabrac?
moze jakies namiary na sklepy z klockami,tarczami? -
witam
czeka mnie wymiana tarcz i klockow(skoda felicia).mechanik chce za cala robote 180zl(material i robota) robic u
niego czy samemu sie za to zabrac?
moze jakies namiary na sklepy z klockami,tarczami?Witaj po długiej nieobecniści na zlosnikiu. może zapytaj tutaj. Albo jeszcze skontaktuj się ze mną, to może u kumpla coś ci załatwię taniej
-
witam
czeka mnie wymiana tarcz i klockow(skoda felicia).mechanik chce za cala robote 180zl(material i
robota) robic u niego czy samemu sie za to zabrac?
moze jakies namiary na sklepy z klockami,tarczami?witaj
Ja wymieniałem tarcze i klocki jakieś 1,5 roku temu. Wydałem 90 pln klocki (fabryczne ferodo) i 60 pln tarcze (zamienniki). Robótka prosta, tylko żeby odkręcić zaciski i tarcze z piasty trzeba młotka i trochę siły.
Niedługo muszę znowu klocki wymienić lecz teraz kupię polskie za 30 pln (kumpel ma i sobie je chwali).Pozdrawiam.
-
witam
czeka mnie wymiana tarcz i klockow(skoda
felicia).mechanik chce za cala robote
180zl(material i robota) robic u niego czy samemu
sie za to zabrac?
moze jakies namiary na sklepy z klockami,tarczami?czesc:)
mnie rownierz to samo czeka:(
niestety ja nie mam narzedzi ani czasu na wlasnoreczne zabawy z tymi hamulcami:(
mi w fav mechanik z czesciami i robocizna krzyczy okolo 200PLN.jak on mi to zrobi to przynajmniej bede wiedzial ze wszystko jest oki:)))