Navigation

zlosniki.pl
    • Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Search

Drgania kierownicy przy 140km/h

Kącik techniczny - Swift do 2003 r.
    2
    2
    42
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lot702 Użytkownik archiwalny last edited by lot702

Witam mam pytanko? Mam problem z suzi przy 140 km/h kierownica wpada w straszne drgania czym to moze byc spowodowane ? I na postoju sa odczuwalne lekkie drgania, ale naprawde lekkie czy to normalne? Moje suzi to 1.3 gs 1991r. Ale ogólnie do 120 to sie prowadzi ok tylko na zakrętach troszkę pływa. Koła miał dzisiaj sprawdzane i niby nie bija tylko w jednym były zadurze ciężarki.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        gti Użytkownik archiwalny last edited by gti

Witam mam pytanko? Mam problem z suzi przy 140 km/h kierownica wpada w straszne drgania czym to
        moze byc spowodowane ? I na postoju sa odczuwalne lekkie drgania, ale naprawde lekkie czy
        to normalne? Moje suzi to 1.3 gs 1991r. Ale ogólnie do 120 to sie prowadzi ok tylko na
        zakrętach troszkę pływa. Koła miał dzisiaj sprawdzane i niby nie bija tylko w jednym były
        zadurze ciężarki.

Jesli koła wyważone to pocztaj sobie Tutaj
        Jesli równiez drży na postoju to moze byc to co mówił Marecki - tzn poduszki pod silnikiem
        A jesli na zakretach nie trzyma to moze być tez zbieznośc koł ale wtedy by piszczały opony.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • 1 / 1
        • First post
          Last post