kierwonica
-
Kidyś chyba pisałem i chyba się nie doczekałem odpowiedzi:) powiedzcie czy pasuje do fav kierownica od felicji??chodzi mi o ta kierownice od VW...taka czteroramienna bez poduszki...no wiecie o co chodzi wiec juz sie nie rozpisuje:)
-
Kidyś chyba pisałem i chyba się nie doczekałem
odpowiedzi:) powiedzcie czy pasuje do fav
kierownica od felicji??chodzi mi o ta kierownice od
VW...taka czteroramienna bez poduszki...no wiecie o
co chodzi wiec juz sie nie rozpisuje:)Nie pasuje, inny wieloklin. Wiem bo przerabiałem sorawe z nabami do sportówki.
-
Nie pasuje, inny wieloklin. Wiem bo przerabiałem sorawe
z nabami do sportówki.
i inaczej rozwiazany jest odbijak kieronkow ,dodam tez ze kierownice od fel od 97r w zwyz niezalozy do fel 95-96 . -
i inaczej rozwiazany jest odbijak kieronkow ,dodam tez
ze kierownice od fel od 97r w zwyz niezalozy do fel
95-96 .szkoda:( bardzo mi sie podoba ta czteroramienna....moze kiedys cos pomysle i przerobie troszke zeby pasowala
-
szkoda:( bardzo mi sie podoba ta czteroramienna....moze
kiedys cos pomysle i przerobie troszke zeby
pasowala
Do favorit mozna kupic kierownice 4 ramienna (bynajmiej jakis czas temu byly takie dostepne) jest mniejszej srednicy od oryg ,ale zato grubsza ,koloru czarnego ,tworzywo miekkie w centralnej czesci ogolnie ok, niewiem kto to produkowal cena byla wyzsza od oryg niepamietam dokladnie .Popytaj w sklepach skoda w twojej okolicy. -
Do favorit mozna kupic kierownice 4 ramienna (bynajmiej
jakis czas temu byly takie dostepne) jest mniejszej
srednicy od oryg ,ale zato grubsza ,koloru czarnego
,tworzywo miekkie w centralnej czesci ogolnie ok,
niewiem kto to produkowal cena byla wyzsza od oryg
niepamietam dokladnie .Popytaj w sklepach skoda w
twojej okolicy.widzielm kiedys taka...bylo to cvhyba z rok temy i zamiast kosztowac 70zl to kosztowala 150zl!