Ale o so chodzi ???
-
Tak czasem mnie nachodzi chęć kupna jakiegoś starego fiaciora i natknąłem sie na takie ogłoszenie otomoto
Różne warianty tego ogłoszenia widziałem. Głownie zaczynają się tak:Kupię w każdej ilosci Fiata 125P z silnikiem 1300cm i 1500cm oraz FSO 1500S z silnikiem 1500cm. Płacę do 300 zł gotówką przy odbiorze lub dostawie. Stan wizualny i techniczny obojętny. Reszta do uzgodnienia.
Pomyślałem, że gościu je remontuje i na zachodzie sprzedaje za grubszą kasiorę, ale dalej pisze:
A takżę: Zastawa, Fiat 128, 131, 132, 124, Łada 1500S lub 2105, Dacia, chodzi o to żeby w/w samocody były z silnikiem gaźnikowym.
O co chodzi z tym gaźnikiem ? Instalacje gazową do nich jeszcze montuje (instalka do gaźników jest tania) ?
O co chodzi ??? -
Tak czasem mnie nachodzi chęć kupna jakiegoś starego fiaciora i natknąłem sie na takie
ogłoszenie otomoto
Różne warianty tego ogłoszenia widziałem. Głownie zaczynają się tak:
Kupię w każdej ilosci Fiata 125P z silnikiem 1300cm i 1500cm oraz FSO 1500S z silnikiem 1500cm.
Płacę do 300 zł gotówką przy odbiorze lub dostawie. Stan wizualny i techniczny obojętny.
Reszta do uzgodnienia.
Pomyślałem, że gościu je remontuje i na zachodzie sprzedaje za grubszą kasiorę, ale dalej pisze:
A takżę: Zastawa, Fiat 128, 131, 132, 124, Łada 1500S lub 2105, Dacia, chodzi o to żeby w/w
samocody były z silnikiem gaźnikowym.
O co chodzi z tym gaźnikiem ? Instalacje gazową do nich jeszcze montuje (instalka do gaźników
jest tania) ?
O co chodzi ??może wyjmuje z nich złom kolorowy który jest teraz np znal, alu 5zł/kg a Cu nawet 20 i jakoś kombinuje jeśli posiada punkt skupu złomu a samochody są wyrejestrowane
-
może wyjmuje z nich złom kolorowy który jest teraz np znal, alu 5zł/kg a Cu nawet 20 i jakoś
kombinuje jeśli posiada punkt skupu złomu a samochody są wyrejestrowaneAle po co mu gaźnik ???