Jak skasować kontrolkę check engine bez aso
-
Witam
Mam na imię Mateusz jestem nowy na forum.
W lutym Kupiłem Swifta rok1992, 1.3i silnik g13BA
mam problem .miesiąc temu założyłem gaz i niestety od tego czesu świeci się check engine podczas jazdy .kod błędu 12 ,prawdopodobnie był rozłączony akumulator ,ponieważ spalili mi głowny bezpiecznik,poza tym nic się nie dzieje autko jeździ normalnie ale ta kontrolka mnie denerwuje,pali się i na gazie i na benzynie czy jest jakiś sposób na skasowanie błedu bez wizyty w aso,z tego co wiem kod 12 oznacza brak problemów dzięki proszę o rady Pozdrawiam -
A masz założony emolator czy jak tam to sei nazywa.
To cos co oszukuje wtryski -
A masz założony emolator czy jak tam to sei nazywa.
To cos co oszukuje wtryskiDzięki za zainteresowanie właśnie byłem w aucie i okazało się że ci""fachowcy"" jak zakładali instalacje to przełączyli mi przyciśk do wywoływania checka ten po prawej stronie kierownicy a ja dowiedziałem się dzisiaj że coś takiego wogóle jest przełączyłem i jest ok przy zapłonie się świeci a jak zapale silnik gaśnie i jest ok dzięki bardzo za pomoc
-
Dzięki za zainteresowanie właśnie byłem w aucie i okazało się że ci""fachowcy"" jak zakładali
instalacje to przełączyli mi przyciśk do wywoływania checka ten po prawej stronie
kierownicy a ja dowiedziałem się dzisiaj że coś takiego wogóle jest przełączyłem i jest ok
przy zapłonie się świeci a jak zapale silnik gaśnie i jest ok dzięki bardzo za pomocJaki przycisk gdzie to jest dokladnie ja u siebie nie widze???
-
Jaki przycisk gdzie to jest dokladnie ja u siebie nie widze???
Witam
po prawej stronie od kierownicy na dole na początku plastiku od wewnątrz musisz włożyć rękę i poszukać ja też nie mogłem znaleźć -
Jaki przycisk gdzie to jest dokladnie ja u siebie nie widze???
Zerknij na stronę klubową. Tam są fotki w dziale "Zrób to sam"