HANHART
-
Bedac wczoraj na Wolumienie widzialem w jednym stoliku troche samochodowego szrotu elektryczno-elektronicznego.
Moja uwage wzbudzila listwa zaplonowa (a raczej dwie, troche poobinae i bez gumek) do Fabii 1.4MPI. Byla produkcji czeskiej firmy HANHART,
http://www.eurosta.cz/hanhart/Zapal_mod_an.html
a mimo to wybite miala napisy VW AG i jakis tam nr katalogowy.
Tak wiec to ze jest napis VW AG wcale nie znaczy, ze dana czesc zostala wyprodukowana w Niemczech, czy ze jest przeznaczona do samochodu marki VW. To a propos tego dziwnego rozrusznika,ktory ma w Favci kolega Rak. Tamten rozrusznik tez jest do Fabii 1.4MPI i tez minmo napisu VW AG jest wyprodukowany w Czechach w firmie MAgneton (ale o tym w innym watku).Wracajac do listwy zapl. HANHART to zdaje sie kolega Slonce mial z taka bardzo nieprzyjemne doswiadczenia...
-
Tak wiec to ze jest napis VW AG wcale nie znaczy, ze
dana czesc zostala wyprodukowana w Niemczech, czy
ze jest przeznaczona do samochodu marki VW.U mnie w starym aku byl napis VW AUDI.... a gdzies tam na drugiej stronie malymi literkami AKUMA....
-
Bedac wczoraj na Wolumienie widzialem w jednym stoliku troche samochodowego szrotu elektryczno-elektronicznego.
Moja uwage wzbudzila listwa zaplonowa (a raczej dwie, troche poobinae i bez gumek) do Fabii 1.4MPI. Byla produkcji czeskiej firmy
HANHART,
http://www.eurosta.cz/hanhart/Zapal_mod_an.html
a mimo to wybite miala napisy VW AG i jakis tam nr katalogowy.
Tak wiec to ze jest napis VW AG wcale nie znaczy, ze dana czesc zostala wyprodukowana w Niemczech, czy ze jest przeznaczona do samochodu
marki VW. To a propos tego dziwnego rozrusznika,ktory ma w Favci kolega Rak. Tamten rozrusznik tez jest do Fabii 1.4MPI i tez minmo
napisu VW AG jest wyprodukowany w Czechach w firmie MAgneton (ale o tym w innym watku).
Wracajac do listwy zapl. HANHART to zdaje sie kolega Slonce mial z taka bardzo nieprzyjemne doswiadczenia...Potwierdzam...ta listwa niepaliła jak potrzeba...przez to na gazie strzelała jak głupia...