Zderzak
-
Jak myślicie czy da sie zamontować zderzak przednik od felicji do favoritki???czy jest jakis problem z montarzem??i jak wyglada z tylnim zderzakiem?
-
Jak myślicie czy da sie zamontować zderzak przednik od
felicji do favoritki???czy jest jakis problem z
montarzem??i jak wyglada z tylnim zderzakiem?
Niema rzeczy niemozliwych ,ale to bedzie trudne .Inne punkty mocowania i powstanie dziura pod atrapa . z tylem moze latwiej .Tylko ktory zdezak od Fel stary typ (czarny )czy ten od M98? -
Niema rzeczy niemozliwych ,ale to bedzie trudne .Inne punkty mocowania i powstanie dziura pod atrapa . z tylem moze
latwiej .Tylko ktory zdezak od Fel stary typ (czarny )czy ten od M98?Bardziej prawdopodobne, że będzie pasować ten przed FL niż po FL. A niekoniecznie czarny, bo je też malowali w niektórych wersjach na kolor nadwozia
-
interesuja mnie te nowsze...chodzi mi o ich ladniejszy ksztalt.planuje cos pokombinowac i jezeli sie nie uda z mocowaniem calego to moze sie go jakos dosztukuje tzn utne dol ten spod listwy i domontuje do mojego po czytm calosc wygladze i pomaluje
-
Jak myślicie czy da sie zamontować zderzak przednik od
felicji do favoritki???czy jest jakis problem z
montarzem??i jak wyglada z tylnim zderzakiem?Wszystko się da zrobić. Listwy montażowe, trochę zapału, zgrzewka piwa, pół kilo szpachli i da się. Widziałem taki wynalazek.