Zapytanie do forumowiczow
-
Siema. Powrocilem znowu po pol roku przerwy bo brakuje mi vt:)Moze nie ktorzy mnie pamietaja. Kiedy ps mi sie ksonczyl nie moglem juz "tworzyc" BO NIE MIALEM CZYM A QMPLE ZAWODZA CO DO PRZYNIESIENIA PS'A:p Jesli mozecie podajcie mi jakeis linki z photoshopem tym starszym lub nowszym ( nie pamietam juz ich symboli) Z gory wielkie dzieki i pozdrawiam
Klejman p.s. Znaliscie mnie jako marcin_23...hehe -
a moze GIMP'a?
jest to wolne oprogramowanie, total free -
a moze GIMP'a?
jest to wolne oprogramowanie, total freeCo masz na mysli? Ja chcem scaignac ps tego 7.0 czy jak mu tam bylo i zeby chodzil nie an trailu:Pm i to wszystlo:)
-
Co masz na mysli? Ja chcem scaignac ps tego 7.0 czy jak mu tam bylo i zeby chodzil nie an
trailu:Pm i to wszystlo:)gimp to alternatywa dla PS, przede wszystkim jest za friko, poza tym mniej zajmuje miejsca, nie muli przy odpalaniu , ale dla mnie jest trudniejsza w obsłudze, ale ja dopiero zdobywam doświadczenia od niedawna. nie wiem jakie inni mają odczucia po gimpie
pzdr -
gimp to alternatywa dla PS, przede wszystkim jest za friko, poza tym mniej zajmuje miejsca, nie
muli przy odpalaniu , ale dla mnie jest trudniejsza w obsłudze, ale ja dopiero zdobywam
doświadczenia od niedawna. nie wiem jakie inni mają odczucia po gimpie
pzdrNo to raczej nie dla mnie bo ja zacyznalem pol roku temu okolo jak nie wiecej i zrobilem chyba z 5 samochodow z czego wiekszosc nie wyszla najlepiej a nawet wyszla bardzo slaobo i przy tym kiedy znowu chcem zaczac ja juz wszystko zapomnialem czyli wszystkie tutki od poczatku:) Pozdro i dzieki za checi