POZIOM PRAC NA NASZYM KACIKU
-
Juz dawno mi to chodzilo po glowie ale sie powstrzymywalem... To co sie ostatnio tu dzieje to masakra. Sa zamieszczane fotki na poziomie 3 latka ktory przypadkowo klikal myszka i cos mu sie w autku poprzestawialo... Dno totalne... Wpada ktos, wrzuca byle co zrobione jak w Paincie i oczekuje komentarzy. Mam tez wrazenie ze niektorzy celowo daja takie kaszanki udajac nowicjuszy a pozniej smieja sie z Waszych komentarzy w ktorych probujecie odsylac ich do tutoriali i tlumaczycie zabawy w PS... Ktos robi sobie jaja naszym kosztem. Kacik przestal trzymac jakikolwiek poziom. Dlatego wysuwam propozycje aby takie ewidentne kiszki ala Paint i inne wypociny dziesieciolatkow, ktorzy nie przeczytali zadnego tutoriala od razu trafialy do kosza. Jest na kaciku kilka osob ktore robia caly czas postepy, staraja sie, daja niezle prace... Czy chcecie by te wasze staranne prace byly obok takich bochomazow? Ja bym nie chcial... Woz albo przewoz... Albo kacik ma trzymac jakis poziom albo kazdy wrzuca tu co chce... Na innych forach VT wylacialoby od razu 90% prac ktore tutaj sie ukazaly wiec i tak jest to bardzo tolerancyjny kacik...
<p>Poziom na forum
Tak, chce by moderatorzy usuwali prace, ktore zasmiecaja forum
Nie chce zmian, niech kazdy moze wrzucac co chce...
Nie mam zdania... -
Decyzja wiekszosci od dzis niektore zamieszczone bezmyslnie "pseudo" prace beda usuwane przez moderatorow. Ten kacik to nie smietnik i nie mozna tu wrzucac co tylko sie chce. Jesli kogos nie stac na przeczytanie kilku tutoriali i spedzenie troche czasu nad swoja praca niech nie oczekuje ze bedzie traktowany tu powaznie. Porzadkowanie moze tez objac fotki wrzucone juz wczesniej.
Zanim umiescisz swoja prace zastanow sie 2 razy czy jest tego warta!