[TO NIE SPAM] Paliwo...
-
Tylko jest jeden problem. Nie wiem ile w tym jest
prawdy, że do hurtowni paliw przyjeżdżają cysterny
z kilku koncernów. I to świadczy o tym, że nie z
rafinerii paliwo jedzie na stacje paliw, a z
hurtowni, gdzie już mogą chrzcić to paliwo.
Więc może hurtownie trzebaby kontrolować, a nie stacje.no tak.... a jak podjezdza cysterna z pieknym napisem ORLEN ARAL itd itp to jest to ciezarowka od producenta czy z hurtowni?????
-
A może jest tak, że Hurtownik chrzci, Stacja chrzci, po drodze kierowca też trochę odleje benzynki i naleje coś tam a My na końcu dostajemy coś tam z dodatkiem benzynki
-
A może jest tak, że Hurtownik chrzci, Stacja chrzci, po
drodze kierowca też trochę odleje benzynki i naleje
coś tam a My na końcu dostajemy coś tam z dodatkiem
benzynkiTo jest najbardziej prawdopodobna wersja. Każdy coś uszczknie dla siebie i wszyscy są happy, oprócz klienta, ale kto by się nim przejmował?
-
A może jest tak, że Hurtownik chrzci, Stacja chrzci, po
drodze kierowca też trochę odleje benzynki i naleje
coś tam a My na końcu dostajemy coś tam z dodatkiem
benzynkina a kto powiedzil ze producent nie chrzci.... tez moze do cysterny nalac 80% paliwa a reszte 20 % jakis odpadow... by zaoszczedzic na odprowadzaniu sciekow i ochronie srodowiska. Poza tym jak wpadnie kontrola to nie sprawdza cysterny tylko z glownego kranu ... no chyba ze wczesniej łapowe dostanie to pojdzie wziac probki z odpowiednio przygotowanej beczki.
-
no tak.... a jak podjezdza cysterna z pieknym napisem ORLEN ARAL itd itp to jest to ciezarowka od producenta czy z
hurtowni?????Sorki Kriss_tof, ale ARAL-a już nie ma. A w ogóle to chyba nie uważasz, że BP sprowadza swoje paliwko z GB
-
Sorki Kriss_tof, ale ARAL-a już nie ma. A w ogóle to
chyba nie uważasz, że BP sprowadza swoje paliwko z
GBnie no jasne... ale np. ORLEN dupna chromowana piekna cysterna..... moze ona tam tylko motor tankuje????
BTW a skad sprowadza??? Z Niemiec, Wegier???
-
nie no jasne... ale np. ORLEN dupna chromowana piekna
cysterna..... moze ona tam tylko motor tankuje????
BTW a skad sprowadza??? Z Niemiec, Wegier???Kupuje w ORLENie. Większość koncernów tak robi.
-
Kupuje w ORLENie. Większość koncernów tak robi.
a shell????
-
a shell????
Z nazwy nie wiem który. Ale większość zdecydowana. Shell chyba tak, wymienia się. W Niemczech Orlen bierze od nich, a oni (nie mylić z ONYMI) biorą w Polsce.
-
Z nazwy nie wiem który. Ale większość zdecydowana. Shell
chyba tak, wymienia się. W Niemczech Orlen bierze
od nich, a oni (nie mylić z ONYMI) biorą w Polsce.Oreln jest w niemczech????
-
Oreln jest w niemczech????
Już tak
-
Już tak
szybko......
-
szybko......
Szybko? Już ponad rok tam siedzą.
-
Szybko? Już ponad rok tam siedzą.
no tak slowacy u nas my u niemcow.. niemcy we francji.. francja w hiszpani.. a hiszpania w portugalii a portugalia...
-
no tak slowacy u nas my u niemcow.. niemcy we francji..
francja w hiszpani.. a hiszpania w portugalii a
portugalia...A Ruscy w całej Europie...
-
A Ruscy w całej Europie...
ruscy sprzedaja zamienniki
-
Kupuje w ORLENie. Większość koncernów tak robi.
Po prostu z tych samych hurtowni biorą.
-
Po prostu z tych samych hurtowni biorą.
czyli co ... jade na Shell.. laduje ViPover za 4,50 zl - a to jest to samo co na Orlenie 98 tylko ze dolali troche jakis rozpuszczalnikow??????
-
czyli co ... jade na Shell.. laduje ViPover za 4,50 zl - a to jest to samo co na Orlenie 98 tylko ze dolali troche
jakis rozpuszczalnikow??????Z VPower to dokładnie nie wiem jak to jest, ale może tylko jakiś dodatek stosują do normalnej benzyny?
Wydaje mi się, że gdzieś już wzmianka o tym była. -
czyli co ... jade na Shell.. laduje ViPover za 4,50 zl -
a to jest to samo co na Orlenie 98 tylko ze dolali
troche jakis rozpuszczalnikow??????No a na co liczyłeś? Te wszystkie VPowery, itepe pomagają jak umarłemu kadzidło.