Pilnie pomocy Problem z kadecikiem 1,6 GL coś mi huczy
-
A wiec podczas jazdy na każdym biegu zawsze na początku po jego wrzuceniu a najbardziej na 4 jest słyszalny dziwny dźwięk jakby buczenie przepalonego kolektora samochodowego przynajmniej coś w tym stylu i nie mam pojęcia co to może być czy mam mało oleju w skrzyni biegów czy to może sprzęgło nawala???
-
A wiec podczas jazdy na każdym biegu zawsze na początku po jego wrzuceniu a najbardziej na 4
jest słyszalny dziwny dźwięk jakby buczenie przepalonego kolektora samochodowego
przynajmniej coś w tym stylu i nie mam pojęcia co to może być czy mam mało oleju w skrzyni
biegów czy to może sprzęgło nawala???Skąd się wydobywa ten dzwięk?
-
Skąd się wydobywa ten dzwięk?
jak bym wiedział wydaje mi sie że z okolicy skrzyni silnika nie jestem w stanie określić dokładnie skad być może ze to skrzynia a może to sprzegło łożysko ale okazuje sie ze kolektor wydechowy chyba jest przepalony bo widac okopconą przednią część silnika być może że to jest to ale sam już nie wiem zonkowa sprawa z tymi oplami jak sie coś schrzani to trzeba najpierw znaleść przyczyne a cieżko czasem coś określić jak coś wiesz to napisz pozdro