Sworzeń
-
Witam wszsytkich i mam pytanko. Co może być powodem nagminnego wybijania sworznia z lewej strony? Musze go wymieniać co jakieś pół roku takich dostaje luzów.
-
Witam wszsytkich i mam pytanko. Co może być powodem
nagminnego wybijania sworznia z lewej strony? Musze
go wymieniać co jakieś pół roku takich dostaje
luzów.Co pol roku tzn co ile kkm??
A swoja droga to dziwne, bo zazwyczaj szybciej leci prawa strona (dziury na brzegach drog i podjezdzanie na krawezniki). Jestes pierwszym wlasciciele? Bo moze autoko bylo bite z lewej strony i costam krzywe jest (moze poloska???), co powoduje szybkie zuzywanie sie sworznia?BTW jakiej produkcji sworznie kupijesz - oryginaly (niemieckie), czy moze jakies podroby??
-
Co pol roku tzn co ile kkm??
Co jakieś 5000 km już są wyczówalne luzy na sworzniu.
A swoja droga to dziwne, bo zazwyczaj szybciej leci
prawa strona (dziury na brzegach drog i
podjezdzanie na krawezniki).Sworzeń z prawej strony wymieniałem dwa lata temu i jak narazie niema na nim luzów.
Jestes pierwszym wlasciciele? Bo moze autoko bylo bite z > lewej strony i costam krzywe jest (moze poloska???), co
powoduje szybkie zuzywanie sie sworznia?To jest doby pomysł żeby sprawdzić tą pułośkę
BTW jakiej produkcji sworznie kupijesz - oryginaly
(niemieckie), czy moze jakies podroby??Pierw kupiłem orginała a teraz wymieniałem w listopadzie i kupiłem polskiego, wczoraj odkręcam koło i latało na sworzniu ja by miłał kilkadziesiąt tys. kilometrów przejachał
-
Witam wszsytkich i mam pytanko. Co może być powodem
nagminnego wybijania sworznia z lewej strony? Musze
go wymieniać co jakieś pół roku takich dostaje
luzów.
Jakie sworznie orginaly czy zamienniki ,czy zawieszenie niema luzow w innych miejscach np na gorze kolumny amortyzatora ,moze luzy w innym miejscu wybijaja sworzen,