MAM POWAZNE PYTANIE!!!! TO WAZNE!!!!
-
CZY JAK ZATRZYMALI MI DOWOD POJAZDU!!! NO BO PRZEKROCZYLEM TERMINA NA MIEKKIM A JESZCZE GO NIE WYMIENILEM NA STALY!!! TO CZY MOGE JEZDZIC Z TYM KWITKIEM CO ONI MI DALI!!! WSZEDZIE JEST NAPISANE ZE JEST WAZNY 7 DNI ALE JA MAM NA DACIE WAZNOSCI DATE ZATRZYMANIA! PROSZE O POMOC!!!! POZDRAWIAM
-
CZY JAK ZATRZYMALI MI DOWOD POJAZDU!!! NO BO
PRZEKROCZYLEM TERMINA NA MIEKKIM A JESZCZE GO NIE
WYMIENILEM NA STALY!!! TO CZY MOGE JEZDZIC Z TYM
KWITKIEM CO ONI MI DALI!!! WSZEDZIE JEST NAPISANE
ZE JEST WAZNY 7 DNI ALE JA MAM NA DACIE WAZNOSCI
DATE ZATRZYMANIA! PROSZE O POMOC!!!! POZDRAWIAMWydaje mi się, że raczej nie, ale mogę się mylić. Trudno, żeby kwitek przedłużał datę ważności dowodu rejestracyjnego... Ja wymieniłem na czas i nie było problemu...
-
wymiana miekkiego na staly dowod!!! NO I CZY SA JESZCZE NUMERKI W URZEDACH!!! NP W POZNANIU!!!
-
wymiana miekkiego na staly dowod!!! NO I CZY SA JESZCZE
NUMERKI W URZEDACH!!! NP W POZNANIU!!!W mojej pipidówie niedawno czekało się na samą wątpliwą przyjemność audiencji jakieś 2 miesiące... Natomiast wymiana dowodu tymczasowego na stały była ultraszybka (jak na nich) - wystarczyło do nich przedzwonić (był w dwa tygodnie po wydaniu dowodu miękkiego) i przejść się do informacji (bez numerka). To wszystko. Tylko trzeba było o tym pamiętać...
-
wymiana miekkiego na staly dowod!!! NO I CZY SA JESZCZE NUMERKI W URZEDACH!!! NP W POZNANIU!!!
Nie ma numerków w Poznaniu ale jako Suchy Las podlegasz pod urzad na Jackowskiego a jak jest tam to nie wiem. Na pokwitowaniu od policji możesz jeździć do 7 dni. Ale lepiej szybko wymień dowód.
-
Jeśli minęła data ważności, miękkiego to broń cię Boże żebyś wyjechał na ulicę, pytałem się w użędzie i powiedzieli mnie to samo co ja teraz tobie musicz cierpliwie czekać aż Ci wydadzą Twardy a no i oczywiście musisz ich poganiać
-
JESZCZE RAZ DZIEKUJE> POZDRAWIAM