Problem z centralnym zamkiem.
-
Posiadam Vectre 92 z cntralnym zamkiem i ostanio przydażyło mi się coś takiego:
Drzwi od strony kieowcy niezamykają auta jeżeli drzwi od strony pasażera z przodu są otwarte(bolec góra), natomiast zamykają auto jezeli zamykam je od strony pasażera.
Prosze o pimoc ponieważ w tych sprawach jestem laikiem, (narazie). -
W przednich drzwiach masz siłowniki w trybie "master" czyli sterujące całą instalacją. Widocznie sterownik w drzwiach kierowcy zepsuł się / coś się odłączyło i tylko odbiera sygnał a nie wysyła.
-
Ale zamykając drzwi od kierowcy zamykają się wszyswtkie drzwi opróćz pasażera(bagażniik i tył zamykają i iotwierają się normalnie), natomiast drzwi pasażera ni rusz, zamykają się natomiast kluczykiem i wtedy zamykają wszystkie drzwi tak samo jak otwieranie. sprawdze ten siłownik, jakbyś wpadł na coś innego pisz.
Dzięki za info.W przednich drzwiach masz siłowniki w trybie "master" czyli sterujące całą instalacją. Widocznie
sterownik w drzwiach kierowcy zepsuł się / coś się odłączyło i tylko odbiera sygnał a nie
wysyła. -
Posiadam Vectre 92 z cntralnym zamkiem i ostanio przydażyło mi się coś takiego:
Drzwi od strony kieowcy niezamykają auta jeżeli drzwi od strony pasażera z przodu są
otwarte(bolec góra), natomiast zamykają auto jezeli zamykam je od strony pasażera.
Prosze o pimoc ponieważ w tych sprawach jestem laikiem, (narazie).w drzwiach pasażera padł silniczek w siłowniku albo jest przerwa na przewodach