SPADEK MOCY NA LPG !!!!!!!!!
-
Witam. Jestem nowy na forum. Wczoraj zalozylem
instalacje LPG. Pali 6,5l/100km w miescie. Jednak
chcialbym sie dowiedziec czy u Was odczuwalna jest
roznica mocy, bo u mnie tak. Czy to normalne ???Co znaczy "roznica mocy"? Mierzyles przyspieszenia? Jakie masz roznice?
Nie mierzac przyspieszen praktycznie nie odczuwam roznicy.
Gdzie zakladales LPG? -
napisz gdziw w K-CE zakładałeś instalacje bo też chce założyć. Jakbyś podał numer tel. do tego zakładu. Ile dałeś?
-
napisz gdziw w K-CE zakładałeś instalacje bo też chce
założyć. Jakbyś podał numer tel. do tego zakładu.
Ile dałeś?a moze interesowal by cie zaklad w sosnowcu??
-
Witam. Jestem nowy na forum. Wczoraj zalozylem instalacje LPG. Pali 6,5l/100km w miescie. Jednak
chcialbym sie dowiedziec czy u Was odczuwalna jest roznica mocy, bo u mnie tak. Czy to
normalne ??? Wiem ze na gazie auto bedzie slabsze ale o ile ? Mam 3 bezplatne regulacje i
gosciu powiedzial mi ze mam pojezdzic dzien i powiedziec co mi nie pasuje i przyjechac.
Maxymalna predkosc jest odczuwalna bo jest wieksza niz na Pb (bylem mile zaskoczony bo
Tikacz rozpedzil sie jak cholera). Drazni mnie tylko ta moc, tzn moment obrotowy, ma tak
byc czy nie ? Jest wyraznie mulowaty. A pozatym rewelacja. Prosze o odpowiedz bo chce miec
wszystko "pochytane".
Maciek z Katowic.Pojeździj tydzień dwa, najlepiej z 500 km
wtedy dopiero membrama się ułoży (zawsze po takim przebiegu powinno się wyrególować. -
a moze interesowal by cie zaklad w sosnowcu??
podaj
-
podaj
zaklad miesci sie jak szklobudowa
jadac gospodarcza do konca skrecasz w lewo
za wiaduktem w lewo i jeszcze raz w lewo
powinna byc reklama
tel.to: 291-28-44
lub: 291-29-96
ja placilem w zeszlym roku w pazdzierniku 1200zl
zadzwon , dowiedz sie co i jak
instalacja to lovato, 2 przeglady gratis, gwarancja to 2 lata -
A wiec. Bylem u mechanika i odkrecil lekko (pol obrotu) zawor na drodze z reduktora do gaznika. Teraz auto smiga jak szalone. Jest tylko problem. Przy skrecie w lewo, gasnie (tzn szarpie silnikiem, przygasa). Powiedzieli mi ze rzeczywiscie membrana musi sie ulozyc ale z tym gasnieciem to sie jeszcze nie pytalem. Pomozcie....
-
Co znaczy "roznica mocy"? Mierzyles przyspieszenia?
Jakie masz roznice?
Nie mierzac przyspieszen praktycznie nie odczuwam
roznicy.
Gdzie zakladales LPG?Odczuwalna byla roznica mocy samochody, mulowaty sie stal troche. Ale teraz jest juz OK.
-
A wiec. Bylem u mechanika i odkrecil lekko (pol obrotu) zawor na drodze z reduktora do gaznika. Teraz auto smiga jak
szalone. Jest tylko problem. Przy skrecie w lewo, gasnie (tzn szarpie silnikiem, przygasa). Powiedzieli mi ze
rzeczywiscie membrana musi sie ulozyc ale z tym gasnieciem to sie jeszcze nie pytalem. Pomozcie....Odkrec te srubke w parowniku.
-
Odkrec te srubke w parowniku.
Dzieki wielkie. Jutro sprobuje. Mam tylko pytanie, czy przez to nie zmieni sie spalanie itp ?
-
Dzieki wielkie. Jutro sprobuje. Mam tylko pytanie, czy przez to nie zmieni sie spalanie itp ?
Pewnie tak. Zatem lepiej moze jedz do serwisu i powiedz co sie dzieje.