[moje auto] Suzuki swift mk5 3d starwea
-
za dużo tych 3
świateł stopu ...Lepiej więcej niż mniej
4 światła stopu są dopuszczalne
-
to jest stare
zdjęcie, już nie ma oryginalnego stopu na środku, a lotka trzyma się na klej czarny
do szyb, jak od dołu się przyjrzeć to go widać, ale tak to ładnie pasujeNa sam klej do szyb się trzyma???
-
Skąpiradło
Po co miałem lać więcej skoro już mi wyciekało.
-
Na sam klej do szyb
się trzyma???to też właśnie wolałem zapytać
Co do stopów - ok, dopuszczalne, ale za taką choinką przyjemnie by Ci się jechało ? -
to też właśnie
wolałem zapytać
Co do stopów - ok,
dopuszczalne, ale za taką choinką przyjemnie by Ci się jechało ?Toć piszę, że mam tylko 3 ;p
Na sam klej do szyb
się trzyma???Tak, nie raz ktoś się za to złapał bez mojego uprzedzenia i nic się nie stało
-
Wiecie może jak to wyprostować ?? Poprzedni właściciel za późno zauważył że szlaban nie podniósł się do końca.
-
Wiecie może jak to
wyprostować ??Najprościej to zdjąć podsufitkę i ręcznie próbować, ale efekt raczej będzie mizerny.
Jeśli chcesz lepiej to oddaj to do specjalnej firmy, które wyciągają takie wgniecenia bez malowania (takimi specjalnymi przyssawkami). -
Nie wydaje mi się, aby przyssawki przy takim podłużnym wgnieceniu się sprawdziły.
Punktowe małe, czy większe wgniecenia wyciągają tak, że faktycznie nie ma śladu, ale takie podłużne raczej będzie wymagać szpachlowania po wyciągnięciu, a co za tym idzie lakierownia również -
Punktowe małe, czy
większe wgniecenia wyciągają tak, że faktycznie nie ma śladu, ale takie podłużne
raczej będzie wymagać szpachlowania po wyciągnięciu, a co za tym idzie lakierownia
równieżWiesz, podjechać i spytać nic nie kosztuje.
-
Ehh i przyszedł czas na sprzedaż Jeśli ktoś z Was chciałby kupić zdrowego swifta to zapraszam http://olx.pl/oferta/suzuki-swift-mk5-CID5-ID6Eag7.html
-
Ale dlaczego?
-
Potrzeba mi większego auta z czteroma furtkami, chociaż nie powiem że ciężko mi sprzedawać... To auto ma duszę
-
No i poszło będę tęsknił jak cholera
-
No i poszło będę
tęsknił jak choleraI co teraz będzie za auto?
-
Teraz mam w planach jakiegoś niemca raczej żeby mieć jakieś porównanie ale co tu porównywać jak swift w swojej klasie był nieoceniony :
-
Prawie wszystko będzie wygodniejsze, ale nie wszystko tak oszczędne i zrywne
-
Eee tam swiftowe kubełki to najwygodniejsze fotele świata