[moje auto] Swift mkIV zielony dziadkowóz Kowala
-
Fotele z Baleno GS
mają lepsze trzymanie dołu niż Swiftowe, bo są głębiej wyprofilowane. Seria z Swifta
GTi ma praktycznie płaski dół Swoim Baleno zrobiłem 1700km praktycznie na raz w
tych fotelach i nic na nie nie mogę narzekać - żadnego bólu pleców.ja miałem inne wrażenie odnośnie dołu
Hellsin, niezłą
masz definicję karła skoro to dla Ciebie ktoś o wzroście 170-175cm . Choć
generalnie się zgadzam, raczej dla niższych osób zaprojektowane. Na tych z GTI dwa
razy waliłem po 1000km i generalnie nie narzekam.wiesz jak się ma prawie 190 cm wzrostu to tak jest ...
Co do foteli - rób nimi na raz te 1000 km to pogadamy -
No dwa razy te 1000km właśnie na raz robiłem. Ruda Śląska -> Essen i powrót. Jedyne postoje to tankowanie. Żadna trasa mi nie straszna skoro Swiftem dałem radę - ba i nawet nie narzekałem jakoś specjalnie
-
Jest mniej więcej
tak jak pisał Krzemol.
Tył siadł mi te 2
cm, ale przód praktycznie nic (choć ostatnio wydaje mi się, że coś tam siadło ).Pewnie przednia sprężyna padła
-
Optymalne
obniżenie. Przy oponach 175/50R15 nic nie trze ( a dzisiaj jechałem w 5 chłopa ).A zawias nie dobija?
-
Podobno fotele z
sedana są całkiem niezłe słyszałem.Dobrze słyszałeś
Tylko te z sedana mk3 w welurze
-
Sedan 1,3 miał welur, 1,6 były 'szmaciane'
-
No dzisiaj wskoczyła kierownica i teraz mam do was pytanie. Gdzie idą, o ile idą kable od radia do tylnej półki patrzyłem dzisiaj i wiązka idzie gdzieś w deskę a w bagażniku ni ma. Były w serii tam poprowadzone kable?
-
co rozumiesz szmaciane ? bo ja nic nie moge zlego o nich powiedzieć
-
powiem tak -
dłuższa trasa, zdecydowanie seryjne fotele, te z GTi są po prostu bez obrazy, ale
zaprojektowane dla karłów. Przy wzroście powyżej 185cm po prostu są za krótkie ...
przez co idzie komfort w dół niestety ... dla 170-175 prawie ideał.Czyli jestem między ideałem, a niewygodą.
-
Podobno fotele z
sedana są całkiem niezłe słyszałem.W porównaniu do seryjnych niebo, a ziemia.
Ja mam i nie narzekam w przeciwieństwie do seryjnych na których trasa ok. 300 km kończyła się bólem pleców. -
co rozumiesz
szmaciane ? bo ja nic nie moge zlego o nich powiedziećPewnie to, że są z takiego szorstkiego materiału, a nie miękkiego jak np. moje oryginalne.
-
ja mam te "szmaciane" są całkiem wygodne , ale prawdą jest to że są skrojone na nieco mniejszych ludzi,troszkę szersze plecy ,i boczki zaczynają uwierać.
-
ja mam te
"szmaciane" są całkiem wygodne , ale prawdą jest to że są skrojone na nieco
mniejszych ludzi,troszkę szersze plecy ,i boczki zaczynają uwierać.To ja mam odwrotnie, bo dla mnie nawet kubełki są za szerokie (sprawdzane w aucie likaona).
-
A czy powie mi ktoś gdzie znajdę wiązkę kabli do tylnych głośników?
-
A czy powie mi ktoś
gdzie znajdę wiązkę kabli do tylnych głośników?wg mnie to idzie w wiązce wzdłuż lewego progu
-
w lewym tylnym nadkolu od wewnątrz auta pod plastikiem. kable koloru zielonego
-
Szmaciane, w sensie, że materiałowe, w 1.3 jest welurek
-
w lewym tylnym
nadkolu od wewnątrz auta pod plastikiem. kable koloru zielonego
zielone? ja mam turkusowo białemoże moje wyblakły? he -
W tym tygodniu będę maił chwilę to podjadę do warsztatu mojego ojca i sobie pogrzebię i jakieś kolumny podłącze . A czy zabrudzony zawór EGR może powodować wyższe spalanie i na ciepłym silniku żeby obroty skakały do 1500 1000 1300 zależy, bo z tego co wiem powinny się trzymać na ok800.
-
zielone? ja mam
turkusowo białemoże moje wyblakły? hehttp://img547.imageshack.us/img547/4315/sjhm.jpg
kiepska jakość, znalazlem gdzieś u siebie w archiwum, ale tak - turkusowe