[moje auto] Mała Czarna, czyli Świst we własnej osobie.
-
Z prędkościami autostradowymi przepisowymi to nawet liter problemów nie ma z butem w podłodze
-
Dokładnie, najpierw żeby jeździł i nie stwarzał mi problemów, potem będzię wygladał.
zresztą, teraz wygląda jak złom to tym bardziej ludzie są zdziwieni jak ich czarny rozsypujący się Swift łykaCo do litrówek, coś to tam jedzie, nie wie ile licznik zakłamuje, u mnie na liczniku jak jest 100 na policyjnej suszarce wyszło 117/122/120 przy trzech pomiarach. najwiekszym minusem tego samochodu jest ze sie nie prowadzi w ogole, zawias - łajba, hamulce - v brejki lepiej by hamowały rowerowe chyba i chyba troche sie taniej jeździ, ale w sumie litrówki nigdy nie tankowałem, a mam od 3 rok juz
Do do ścigania, my sie ganiamy wieczorami na około osiedla, na około jest 4,450 metrów
-
Z prędkościami
autostradowymi przepisowymi to nawet liter problemów nie ma z butem w podłodzeAle szum powietrza przy 140 zabija całą radość z jazdy
-
Mi ani trochę.
-
Mi ani trochę.
U mnie strasznie świszczą uszczelki szyb
-
Ale szum powietrza
przy 140 zabija całą radość z jazdyDziwne przy 160 km/h nic nie słyszałem...
-
Z litrówką chodziło
że osiągami tyłka nie urywa, co ty taki agresor jak ktoś tylko wspomni o litrówce?;pPrzy prędkościach miejskich potrafi odstawić połowę aut jeżdżących po ulicach, więc wkurza mnie to, że jest niedoceniana.
-
u mnie swiszczały, a już nie świszczą
naprawyły sie same.
z tego co sie orjetnuje szyba lubi sie nie domykać, albo lekko z uszczelki spasć i dlateogo tak świszczy. -
ja sie odwazyłem narazie jechać tnim tylko 190, sprawdzałem czy koła mają jakieś bicie, i lekkie miały, i strasznie buda przy tej predkosci sie zaczeła telepać, i jeszcze wiatr jaki zaczał wiać, myslałem ze mi swifta zdmuchnie
-
ja sie odwazyłem
narazie jechać tnim tylko 190,Gdzie żeś rozbujał litra do 190 km/h???
-
nieee litra, mojego gtika
litrówka 160 jakoś
-
nieee litra, mojego
gtikaTylko 190?!
-
Przy prędkościach
miejskich potrafi odstawić połowę aut jeżdżących po ulicach, więc wkurza mnie to, że
jest niedoceniana.Chyba emerytow w Fabiach SDI. Tez jezdze litrowka, jest ok ale nie przesadzajmy z takimi stwierdzeniami.
-
Tylko 190?!
licznikowe, jak mówię predkościomiesz teraz starsznie zakłamuje przez duże koła.
100 na liczniku to jest ok. 120 normalnie, nie wiem jak przy większych prędkościach
-
Chyba emerytow w
Fabiach SDI. Tez jezdze litrowka, jest ok ale nie przesadzajmy z takimi
stwierdzeniami.U Ciebie to 15" zabija całe przyśpieszenie...
-
licznikowe, jak
mówię predkościomiesz teraz starsznie zakłamuje przez duże koła.
100 na liczniku to
jest ok. 120 normalnie, nie wiem jak przy większych prędkościachCzyli 190 km/h na 17"? Jeśli tak to jakieś 210-215 jechałeś spokojnie...
-
licznikowe, jak
mówię predkościomiesz teraz starsznie zakłamuje przez duże koła.
100 na liczniku to
jest ok. 120 normalnie, nie wiem jak przy większych prędkościachsprawdź na telefonie w nawigacji, lub w zwykłej jeśli masz, bo licnik zwykle zawyża
-
U Ciebie to 15"
zabija całe przyśpieszenie...No tak, 155/70r13 @ 175/50r15 wydluza czas do setki do minuty... Najlepiej 12cali zalozyc :E
-
lepiej tego nie wiedzieć, wiem ze było szybko, do wytrzymałych samochodów Swift nie należy
-
sprawdź na
telefonie w nawigacji, lub w zwykłej jeśli masz, bo licnik zwykle zawyżasprawdzane było na policyjnej laserowej suszarce, 3 przejazdy ok. 100km/h u nich pokazywało ok. 120km/h - wiadomo nieraz noga bardziej zadrży etc, nie było dużej rozbieżności miedzy pomiarami.