[moje auto] Mała Czarna, czyli Świst we własnej osobie.
-
tu jest seria, po założeniu 17 poszedł jeszcze do góry
-
Mylicie się
A jednak nie:
Cytat:
tu jest seria, po założeniu 17 poszedł jeszcze do góry
-
tak naprawde wszyscy i nikt nie macie racji.
seria z gti, z tyłu 1,5 zwoja mniej z przodu zwój.
-
Ranty podoginane to
raz, kolo jest dość lekkie jak na swój roziar ( dla porównania kolega - koleżka ma
17 które są dużo cięższe od 17 ze slickiem toyo 888 a moje ważą z kolei pare kilo
mniej od tych ze slickiem) dużej zmiany w osiągach nie zauważyłem.
u mnie nie madość lekkie, ale do Enkei-a z ITR to pewnie taczka
zresztą gdzie jeździć szybko, wszedzie dziury ( kocham Wałbrzych), a na tym kole i
tak pare kill'ów już zaliczyłem, do jednych z nich nalezy 2,0 litrowy Saab Aero na
turbiejak ten z Biopower w nazwie to lypa a nie Aero ... to ma 8s do 100 ... co innego jak byś trafił na Viggena
-
Cóż, jeszcze nie padło pewne stwierdzenie:
"Paanie, tożto kooza meee"
A tak na serio, zamysł fajny, koła wyglądają świetnie, jak się prowadzi ? Nie ma efektu taczki ? Nie jestem entuzjastą cięcia zwojów, no ale jak już pocięte to fajnie opadł. -
Sam się zastanawiałem czy by sobie Apexów jeszcze nie podciąć. Ale odpuściłem temat, w końcu amortyzatory seria więc różnie by mogło być.
-
Duzo osób pytałem o zdanie co do cięcia, nie mieli żadnego ale.
Jeszcze przód musze poł zwoja uciąć, bo jest ciut za wysoko.Prowadzi się fajnie, na tej oponie coś się klei drogi, ale nie wiem czy tylko mój czy wszystkie Swifty mają tendencję to jechania przodem - jeżeli wiecie co mam na myśli.
Jest teraz bardzo sztywno, twardo - fajnie
Ludzie dziwnie sie patrza jak jade 20km/h przez droge.
Dzisiaj zostałem wytrabiony i wyprzedzony przez wiele dziwnych aut ! -
Z takim prześwitem to latać wręcz możesz
-
Z takim prześwitem
to latać wręcz możesztak, może i prześwit jest, ale to tylko i wyłącznie przez duże koła, musiały by sie naprawde głęboko schować w nadkola zeby był prześwit mały.
Ale jest bardzo twardo (do porównania Punto Gt na czerwonych HR'ach jedzie podobnie na diurach i wybojach) strasznie podskakuje dupa.Ciekaw jestem jak bedzie na zimowkach
z ciekawości załoze na dniach -
na zimówkach pewnie tak jakbyś wsadził jakieś obniżające sprężyny -4 cm. Tylko nie gleb za mocno bo naprawdę będzie masakra, uwierz, chłopaki mogą potwierdzić jak suzuki śmiga na -7 cm
-
przód pojdzie jeszcze niżej, poł zwoja myśle i zostawiam.
jak sie odkuje po innych dziwnych sprawach kupie HR'y i amortyzatory z prawdziwego zdarzenia !Szkoda ze sie nie zarejestrowałem na forum wcześniej, miesiac temu byłem w Warszawie na weekend na zawodach na Bemowie, bym mógł pogadać z paroma ludzmi
-
Spot na życzenie jeden był, zrobiłoby się i drugi Jak coś to pisz w wątku o spotach jakbyś jeszcze się pojawił, coś tam zawsze się wykmini. Chłopaki z Waffki nie takie złe jak mówią
-
No bo jak przyjechałem to przynajmniej się zmotywowaliście aby coś zrobić
-
off:A chociaż zajrzałeś czemu jak kierunek miga to gaśnie światło stopu lewe? To tak a propo motywacji, bo mnie to strasznie raziło
Wracając, my tu zapraszać, my robić spoty, pośmiejesz się z moich zardzewiałych zderzaków itd
-
wiesz co, jak ogarne już swifta (prirytet pompa wody) i będę miał z 4 paki luźne na paliwo to przyjadę, pośmiejecie się z mojego lakieru
tylko ja mam rajdówke bez klatki, tylko dwa fotele jak narazie, wymontowałem cały srodek w poszukiwaniu rdzy, ale poprzedni właściciel jak coś rozbierał to połamał wszystkie klipsy i wszystko latało wiec narazie nie montuje, a nie moge sie zebrać zeby kupić te plastikowe gówienka
-
No właśnie jakoś nie...
Co najlepsze, jestem niemal pewien że ten problem miałem z prawym a potem o tym zapomniałem. I przeszło na lewy, dziwna sprawa. W najbliższym czasie do tego zajrzę, choć mi jakoś niespecjalnie to przeszkadzaprzyjadę, pośmiejecie się z mojego lakieru
Nic nie bój, oni są tolerancyjni - nie wyśmiali mojego koloru
-
ja tam z przodu mam tylko jeden lewy kierunkowskaz w zderzaku i jeźdze od 4 miesiecy i jakos nikt nie narzeka - chyba
drugiego mam takiego wiec wiem co to wstyd i to litrówke jeszcze
-
No właśnie jakoś
nie...
Co najlepsze,
jestem niemal pewien że ten problem miałem z prawym a potem o tym zapomniałem. I
przeszło na lewy, dziwna sprawa. W najbliższym czasie do tego zajrzę, choć mi jakoś
niespecjalnie to przeszkadzaJak Ci zabiorą dowód, to zacznie przeszkadzać
Nic nie bój, oni są
tolerancyjni - nie wyśmiali mojego koloruNa żywo się bali
-
No właśnie jakoś
nie...
Co najlepsze,
jestem niemal pewien że ten problem miałem z prawym a potem o tym zapomniałem. I
przeszło na lewy, dziwna sprawa. W najbliższym czasie do tego zajrzę, choć mi jakoś
niespecjalnie to przeszkadzaW moim też miałem niespodziankę. Od kupna nie działały mi wszystkie światła podświetlania zegarów. Po małych wyczynach na bardzo nierównej drodze, wuala, zegary podświetlone z każdej strony
Tylko że "przypominacz" o nie wyłączonych świtłach mi teraz nie działa i już 2 razy zapomniałem ich wyłączyć... dobrze że kupiłem sobie kabelki...
-
Tylko że
"przypominacz" o nie wyłączonych świtłach mi teraz nie działa i już 2 razy
zapomniałem ich wyłączyć... dobrze że kupiłem sobie kabelki...kup ledy dzienne to nie będzie problemu z kabelkami do odpalania