[moje auto] Mała Czarna, czyli Świst we własnej osobie.
-
ja wczoraj
widziałem citroena jakiegoś małego, wiekowego, spod każdych świateł ruszał z piskiem
i na powstańców śląskich rozpędzał się do ponad 100km/h, na którychś tam swiatłach
podejrzałem kierowce, a tam kobieta 50-60 lat, także nie bądź taki pewienPo wczorajszej wymianie filtra powietrza idzie jak burza to nawet 5500 RPM mi do niczego nie potrzebne...
-
które dziury zakleiłeś ?
-
które dziury
zakleiłeś ?Na górze szyby jak się łączy szyba z dachem. Mi odstawała tam w paru miejscach uszczelka i naładowałem pod nią kleju do szyb.
-
Nie sądzę by
kobitka (ok. 35 lat) cisnęła Swifta do odcinki jeżdżąc najczęściej 5 km do stacji...A jaką masz gwarancję, że jeździła tylko ona?
Po wczorajszej
wymianie filtra powietrza idzie jak burza to nawet 5500 RPM mi do niczego nie
potrzebne...Te stwierdzenie "jak burza" to ciutkę na wyrost...
-
Na górze szyby jak
się łączy szyba z dachem. Mi odstawała tam w paru miejscach uszczelka i
naładowałem pod nią kleju do szyb.najprościej bedzie jak wezme szlauf i zaczne lac po aucie, zobaczymy gdzie scieka i juz.
-
A jaką masz
gwarancję, że jeździła tylko ona?Np. taką, że mąż miał własne auto.
Te stwierdzenie
"jak burza" to ciutkę na wyrost...CICHO!
-
Np. taką, że mąż
miał własne auto.Swift też jest mój, a Mazdą starszego zdarza mi się jeździć
-
no to 7500 jest
odcinka !Przy najbliższej okazji spojrzę dokładnie ale mi się zdaje, że u mnie odcina gdzieś przy 7600
-
Przy najbliższej
okazji spojrzę dokładnie ale mi się zdaje, że u mnie odcina gdzieś przy 7600Skoro tak to po jakiego grzyba czerwone pole zaczyna się przy 6500?
-
A co powiesz na obrotomierz w Alto?
http://www.autowp.ru/pictures/suzuki/alto/autowp.ru_suzuki_alto_5-door_6.jpg -
ciekawe do ilu się kręci
a co do kręcenia, w Integrach obrotka jest bodajże do 9 czy 10 tys, a mojego znajomego kręci do 11
-
10k rpm na liczniku-od razu czuć moc
-
na liczniku ma 200, czyli 180 pojedzie !
-
A co powiesz na
obrotomierz w Alto?
http://www.autowp.ru/pictures/suzuki/alto/autowp.ru_suzuki_alto_5-door_6.jpgInteresujący!
-
ile?? to jest x100 ;p
-
to może odrazu suzuki cappuccino
-
Nie sądzę by
kobitka (ok. 35 lat) cisnęła Swifta do odcinki jeżdżąc najczęściej 5 km do stacji...Jeśli jeździła nim kobieta to istnieje prawdopodobieństwo, że czasem zdarzyło jej się zapomnieć zmienić bieg albo zmienić go bez sprzęgła poza tym chcesz powiedzieć, że kobieta jeździła najczęściej tylko tankować, to co to paliwo jej ktoś spuszczał czy je piła, że go ubywało bez jazdy?
-
A co tam za silnik siedzi w tym demonie co się kręci do 12000 rpm?
-
Pewnie coś poniżej litra i turbo, ale do 12 tysia seria się nie kręci.
-
~0.7L 3 cylindrowy DOHC + turbinka