[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
Czyli muszą być
krótko używane skoro taka słaba amortyzacja jest policzonaNormalnie nówki sztuki
-
Ciekawy efekt. Folię na duże elementy miałeś odpowiednio szeroką? Czy łączyłeś mniejsze kawałki?
-
mam do was pytanie zdjąłem kierownicę i chce podłączyć klakson do przycisku w nabie tylko że ktoś inny się za to zabrał i coś mi popierdzielił i z tąd moje pytanie czy od tego bolczyka po lewej stronie powinna być najpierw blaszka potem plastik i naba czy plastik blaszka i naba??
-
Ciekawy efekt.
Folię na duże elementy miałeś odpowiednio szeroką? Czy łączyłeś mniejsze kawałki?folia miała odpowiednią szerokość nic nie musiałem dosztukowywać
-
no i zrobiłem z tej padliny coś uformowałem
[img:center]http://img46.imageshack.us/edit_preview.php?l=img46/5545/jxal.jpg&action=rotate[/img]I tak oto z brzydkiego kaczątka powstał piękny łabędź
-
dzisiaj skręciłem już cały tył założyłem zderzak i lampy oraz przykręciłem kiere i podłączyłem klakson w końcu działą
-
zderzak mk2 bez problemu wpiał Ci się w dokładkę górną mk4?
mam zderzak góra i dól od mk4 i nie mogę ich polączyć z swoimi mk3 . Czyżby ktoraś z nich to podróba? Kształtami są takie same , nie mogę ich po prostu do konca zapiać bo te "klipsy" wypadaja w całkiem innych miejscach
-
z tym połączeniem to nie do końca bo mam przerwę ale po nawierceniu paru otworów w tej belce ( wzmocnienie zderzaka ) jakoś wlazło ale i tak odstaje lekko ale przynajmniej tak nie razi
-
Tak to wygląda przepraszam za jakość ale aparat fotograficzny się rozładował więc musiałem telefonem
-
Jak przymocujesz tylną rejestrację?
-
nie wiem może ktoś podpowie?
-
nie wiem może ktoś
podpowie?Najsensowniej to by było wymodzić coś pomiędzy lampami
-
na tej górnej nakładce tylko co z oświetleniem tej rejestracji??
-
nikt nie wie a jak bym kupił nakładkę od starszego modelu??
-
a co sądzicie o zderzaku i o kierze kierownica chyba pasuje nie jest przybajerowana a zderzaczek ładnie mi wyszedł jak uważacie??
-
na tej górnej
nakładce tylko co z oświetleniem tej rejestracji??Tak, w mk2 jest rejestracja pomiędzy lampami, więc dokładka od mk2 by załatwiła sprawę, ale nie będzie ona pasowała pod lampy mk4, chyba, że byś zrobił cały tył mk2. Kierownica spoko, a zderzaka nie będziesz oklejał?
Na przyszłość, nie pisz po 3 posty jeden pod drugim, jest możliowść edycji posta jakbyś chciał go poprawić/coś dodać etc.
-
zderzaczka nie oklejałem gdyż iż ponieważ materiał mi się skończył a i chciałby zapytać dlaczego nie będzie pasować lampy się różnią wielkością??
-
zderzaczka nie
oklejałem gdyż iż ponieważ materiał mi się skończył a i chciałby zapytać dlaczego
nie będzie pasować lampy się różnią wielkością??Różnią się przede wszystkim kształtem. Poszukaj na forum, bo coś mi świta,że ktoś chyba kiedyś już ktoś coś kombinował ze zderzakiem mk2 przy tyle mk4.
-
nie wiem może ktoś
podpowie?daj tą tablicę na dole zderzaka pod lekkim kątem, a do jej oświetlenia wykorzystaj listwę led
-
daj tą tablicę na
dole zderzaka pod lekkim kątem, a do jej oświetlenia wykorzystaj listwę ledhahaha bardzo śmieszne zalatuje mi tu rozwiązaniem poprzedniego właściciela