[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
musiałem szybko części kołować bo chcę go składać do kupy to się brało co popadnie
-
ja odradzam tego
sprzedawce.. Sprzedał mi SPORTOWY tłumik z kwasówki , z kalatizatorem za ok 300zl
doszły pocięte na 3
czesci rurki posmarkane , bez katalizatora i z końcowym tłumikiem ( który był
środkowym także... )gość nawet używane świece NGK sprzedaje po 7 zł/szt.
-
Ręce mi opadną jak ktoś to kupi .
-
Ręce mi opadną jak
ktoś to kupi .Za nowe płaciłem po 8 zł
-
Za nowe płaciłem po
8 złCzyli muszą być krótko używane skoro taka słaba amortyzacja jest policzona
-
Czyli muszą być
krótko używane skoro taka słaba amortyzacja jest policzonaNormalnie nówki sztuki
-
Ciekawy efekt. Folię na duże elementy miałeś odpowiednio szeroką? Czy łączyłeś mniejsze kawałki?
-
mam do was pytanie zdjąłem kierownicę i chce podłączyć klakson do przycisku w nabie tylko że ktoś inny się za to zabrał i coś mi popierdzielił i z tąd moje pytanie czy od tego bolczyka po lewej stronie powinna być najpierw blaszka potem plastik i naba czy plastik blaszka i naba??
-
Ciekawy efekt.
Folię na duże elementy miałeś odpowiednio szeroką? Czy łączyłeś mniejsze kawałki?folia miała odpowiednią szerokość nic nie musiałem dosztukowywać
-
no i zrobiłem z tej padliny coś uformowałem
[img:center]http://img46.imageshack.us/edit_preview.php?l=img46/5545/jxal.jpg&action=rotate[/img]I tak oto z brzydkiego kaczątka powstał piękny łabędź
-
dzisiaj skręciłem już cały tył założyłem zderzak i lampy oraz przykręciłem kiere i podłączyłem klakson w końcu działą
-
zderzak mk2 bez problemu wpiał Ci się w dokładkę górną mk4?
mam zderzak góra i dól od mk4 i nie mogę ich polączyć z swoimi mk3 . Czyżby ktoraś z nich to podróba? Kształtami są takie same , nie mogę ich po prostu do konca zapiać bo te "klipsy" wypadaja w całkiem innych miejscach
-
z tym połączeniem to nie do końca bo mam przerwę ale po nawierceniu paru otworów w tej belce ( wzmocnienie zderzaka ) jakoś wlazło ale i tak odstaje lekko ale przynajmniej tak nie razi
-
Tak to wygląda przepraszam za jakość ale aparat fotograficzny się rozładował więc musiałem telefonem
-
Jak przymocujesz tylną rejestrację?
-
nie wiem może ktoś podpowie?
-
nie wiem może ktoś
podpowie?Najsensowniej to by było wymodzić coś pomiędzy lampami
-
na tej górnej nakładce tylko co z oświetleniem tej rejestracji??
-
nikt nie wie a jak bym kupił nakładkę od starszego modelu??
-
a co sądzicie o zderzaku i o kierze kierownica chyba pasuje nie jest przybajerowana a zderzaczek ładnie mi wyszedł jak uważacie??