[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
tył to aż 10mm
różnicyTeż tyle mam (a może nawet i 15 mm), ale jak patrzę z tyłu (nie ważne czy z bliska czy z daleka) to tego nie widać.
-
tylna klapa zaklejona carbonem wyszło fatalnie, po deszczu zrobiły się jakieś
namacalne kreski chyba będę myślał nad lakierowaniem budy na przyszły rok
bo po zimie będę miał bat mobil -
mam pytanie czy da się jakoś ze starych pomarańczowych kierunków zrobić białe bo nigdzie nie mogę znaleźć takich
-
mozna smiało kupić
-
tylko gdzie
-
-
nie nie to mam mi chodzi o kierunki boczne ale dziex za miłe chęci
-
bocznych to juz nie znajdziesz w PL, proponuje dopasować z renault clio/19
-
znalazłem coś takiego ale jest bardzo drogie jak na taką pierdółkę
http://allegro.pl/kierunkowskaz-bok-nowe-suzuki-swift-baleno-w-wa-i3439937860.html -
no to jak widać w sprzedaży jeszcze są
Adamo dopasowywał z renault.
-
znalazłem coś
takiego ale jest bardzo drogie jak na taką pierdółkę
http://allegro.pl/kierunkowskaz-bok-nowe-suzuki-swift-baleno-w-wa-i3439937860.htmlTeż tyle rok temu dałem, u mnie w temacie możesz zobaczyć jak na aucie leżą
-
chętnie zobaczę
-
Ja mam u siebie od Clio
Coś takiego... -
Lekka różnica w cenie...
-
znalazłem coś
takiego ale jest bardzo drogie jak na taką pierdółkę
http://allegro.pl/kierunkowskaz-bok-nowe-suzuki-swift-baleno-w-wa-i3439937860.htmlTo chyba jedyny punkt w PL, gdzie jeszcze to mają. Cena jest za komplet z pomarańczowymi żarówkami, więc nie wybrzydzaj
-
no to jak widać w
sprzedaży jeszcze są
Adamo
dopasowywał z renault.Mam już seryjne, bo tamte się trzymały na taśmę dwustronną i mnie to wkurzało
Jak malowałem błotniki przednie w marcu, to te z renault wywaliłem - jedna oprawka żarówki mi się rozpadła w rękach (skorodowała) i dałem sobie spokój
Zresztą przy czerwonawym lakierze seryjny kierunek nie przeszkadza.
-
Lekka różnica w
cenie...Ale te z Renault trzeba patentem zamocować no i musisz obciąć seryjną kostkę...
IMO z perspektywy czasu nie warto
-
ok jak pisałem wcześniej założyłem uniwersalny zestaw elektrycznych szyb i pojawił się problem mianowicie po stronie kierowcy są 2 przyciski 1 do sterowania swoją szybą a 2gi do sterowania szybą pasażera i ten drugi przycisk nie działa spr sterownik i czy dochodzi napięcie do kabla wszystko ok, najwyraźniej traci napięcie gdzieś dalej tylko nie wiem gdzie, czy można jakoś sprawdzić gdzie traci napięcie??
-
ok jak pisałem
wcześniej założyłem uniwersalny zestaw elektrycznych szyb i pojawił się problem
mianowicie po stronie kierowcy są 2 przyciski 1 do sterowania swoją szybą a 2gi do
sterowania szybą pasażera i ten drugi przycisk nie działa spr sterownik i czy
dochodzi napięcie do kabla wszystko ok, najwyraźniej traci napięcie gdzieś dalej
tylko nie wiem gdzie, czy można jakoś sprawdzić gdzie traci napięcie??Można miernikiem Po sprawdzaj czy jest napięcie po wyjściu ze sterownika na przycisk i z przycisku na silnik. Nigdy nie bawiłem się tym ale tak bym sprawdzał. Może gdzieś się kabel przyciął czy cuś i ciągłośći obwodu niema a to też da rade miernikiem sprawdzić
-
Dzisiaj poprawiałem błędy poprzedniego właściciela czyli pęknięta szpachla na lewym tylnym nadkolu
Naprawiłem to zalepiając ogromną dziure po szpachli żywicą przy szlifowałem wiertarką z końcówką na papier ścierny i na to cieniutka warstwa szpachli efekt zadowalający