[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
Wystarczy że
jedziesz w trasę z kilkoma osobamiOj tam, oj tam
Swift to auto miejskie
-
Fajnie by było mieć inne na trasy, ale co zrobię
-
Jak wyregulowałem raz to potem nie regulowałem, owszem, są tylko po to aby wyglądały, w ciągu paru tygodni i tak zderzak chcę zdjąć to i lampy wyjmę aby je obejrzeć jak po roku użytkowania wyglądają w środku.
-
Jak wyregulowałem
raz to potem nie regulowałem, owszem, są tylko po to aby wyglądały, w ciągu paru
tygodni i tak zderzak chcę zdjąć to i lampy wyjmę aby je obejrzeć jak po roku
użytkowania wyglądają w środku.To od razu soczewkę z Almery zapodaj
-
moim zdaniem kolega likaon ma rację, że jak raz się wyreguluje to będzie git.
Za komuny ludzie całą rodziną maluchami zapierdzielali na wakacje, to co przed i w trakcie podróży stawali by wyregulować światła??
Nie przesadzajcie panowie. -
Nikt tu nie przesadza, załadujesz tył, to siada i to znacznie i światła zaczynają razić jadących z przeciwka
-
Wystarczy że
jedziesz w trasę z kilkoma osobamiNajpierw trzeba mieć regulację (działającą!)...
-
Nikt tu nie
przesadza, załadujesz tył, to siada i to znacznie i światła zaczynają razić jadących
z przeciwkano na pewno do bagażnika załaduje co najwyżej 2 materace, a o wiezieniu kogokolwiek na tylniej kanapie to można zapomnieć bo po 5 km pasażer z tyłu zaczołby narzekać że go nogi bolą
-
no na pewno do
bagażnika załaduje co najwyżej 2 materace, a o wiezieniu kogokolwiek na tylniej
kanapie to można zapomnieć bo po 5 km pasażer z tyłu zaczołby narzekać że go nogi
boląja w 5d byłem nad morzem w zeszłe wakacje z trzema kumplami po 180cm, z pełnym zaopatrzeniem, namioty, grill, materace, kołdry zarcie itp i nikt nie narzekał
-
przy okazji ponowie pytanie jak proponujecie zrobić ten przód??
-
ja w 5d byłem nad
morzem w zeszłe wakacje z trzema kumplami po 180cm, z pełnym zaopatrzeniem, namioty,
grill, materace, kołdry zarcie itp i nikt nie narzekałJak wóde z tyłu walili to im nic nie przeszkadzało
-
ja w 5d byłem nad
morzem w zeszłe wakacje z trzema kumplami po 180cm, z pełnym zaopatrzeniem, namioty,
grill, materace, kołdry zarcie itp i nikt nie narzekałczyt temat wersja 3d
Zresztą to in tak ma być fura do lansu i do szkoły nikomu nie będe tyłka podwoził, instytucja charytatywna to nie ja -
czyt temat wersja
3dwiem co masz
Jak wóde z tyłu walili to im nic nie przeszkadzało rotfl
Coś w tym jest bo z powrotem co 100km trzeba było się zatrzymać na zamianę miejscami
-
ja w 5d byłem nad
grill, materace, kołdry zarcie itp i nikt nie narzekałnie zapominaj, że w swoim masz +10 cm rozstawu osi, a to już przepaść w porównaniu do 3D
-
nie zapominaj, że w
swoim masz +10 cm rozstawu osi, a to już przepaść w porównaniu do 3Do a ja myślalem ze długości 10cm i wsio : P
wersja LONG, jak w audi czy bmw
-
dobra panowie to nie problem tak jak napisałem to ma być fura do lansu i do szkoły
-
o a ja myślalem ze
długości 10cm i wsio : P
wersja LONG, jak w
audi czy bmwNo całościowo 10 cm długości, które są umiejscowione między osiami (na nogi pasażerów z tyłu właśnie)
-
jakaś cisza nastała
zapytam więc jak wg was zrobić ten przód w samochodzie bo chciałbym aby było raz a porządnie -
jakaś cisza nastała
zapytam więc jak wg
was zrobić ten przód w samochodzie bo chciałbym aby było raz a porządnieJak już pomalowałeś ten przedni pas farbą antykorozyjną to składaj wszystko do kupy.
-
jeszcze nie trzeba jeszcze dziury załatać.
A tak myślałem jakby dało rade wyprofilować lewą część przodu to by było fajnie bo strasznie pokrzywiona