[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
A od czego są
trytki i blachowkrętyja bym chciał porządnie nie na wieśniaka pseudo mechanika jak to było przedtem na drutexy poskręcane
-
foty zderzaków
-
nadaje się to do czegokolwiek??
-
http://allegro.pl/zderzak-tylny-tyl-suzuki-swift-mk2-mk3-gti-i3376378128.html
Jak myślicie będzie pasował bez tej góry?? -
foty zderzaków
Dałbyś radę wrzucać te foty normalnie?
-
to wiocha ten zderzak. w mk2 nie ma mocowania na tablicę w zderzaku i ktoś na chama wkrecił w niego to mocowanie.
-
Dałbyś radę wrzucać
te foty normalnie?czyli jak??
wiem zdj są trochę ciemne za co przepraszam, a linkuje zlośnik ja tylko klikam wstaw i juz -
to wiocha ten
zderzak. w mk2 nie ma mocowania na tablicę w zderzaku i ktoś na chama wkrecił w
niego to mocowanie.no trochę lipnie to wygląda, muszę zaczekać aż rodzice wrócą z wakacji i pogadam z nimi o wymianie tych zderzaków. Najpierw tata kupił mi złoma a potem skąpi na części
-
czyli jak??
Tak, żeby się od razu otwierały, a nie trzeba otwierać je na milionach kart...
wiem zdj są trochę
ciemne za co przepraszam, a linkuje zlośnik ja tylko klikam wstaw i juzNie czepiam się jakości. Wrzucaj je po prostu z jakiejś strony (może być nawet Złośnikowy dział Załączników).
-
maska suzi przyszlifowana i naniesiono na nią podkład jutro prawdopodobnie będzie rising sun pod machą
-
maska suzi
przyszlifowana i naniesiono na nią podkład jutro prawdopodobnie będzie rising sun
pod machąCiekawe, czekamy na zdjęcia
-
no jeszcze nie ma rising sun ale jutro juz na pewno będzie .
Jak narazie foty z tego co jest -
Jak narazie foty z
tego co jestNo i znowu trzeba na kartach...
-
No i znowu trzeba
na kartach...no sry ogarne jakąś strone do wrzucania jpg później a teraz co myślicie o tym czymś??
-
no sry ogarne jakąś
strone do wrzucania jpg później a teraz co myślicie o tym czymś??Jak dla mnie fajnie, a tak jak już pisałem nie musisz szukać żadnej strony tylko wrzucaj foty przez "Załączniki".
-
Jak dla mnie
fajnie, a tak jak już pisałem nie musisz szukać żadnej strony tylko wrzucaj foty
przez "Załączniki".no właśnie tak robie i czasem wstawia zdj normalnie a czasem linkuje nie wiem o co chodzi
-
no właśnie tak
robie i czasem wstawia zdj normalnie a czasem linkuje nie wiem o co chodziJa mówię o "Załącznikach" w dziale YPS...
-
-
Może być??
Dwa pierwsze ok, a trzecie powinno być tak:
-
Naprawdę chciałbym mieć w życiu takie problemy jak Ty.