[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
niedaleko mnie jest skup złomu może jakaś szmata tam zaniosła, wszyscy mi radzą pójść tam i popytać.
w poniedzielnik rano się przejdę -
To zrób jak ja.
Potrzebna nitownica, trochę blachy i wiertarka - nity polecam o średnicy 4,8 mm,
wiertełko też takie, ewentualnie 5,0 mm.
Potem zamalować
jakąś farbą tlenkową i git. Blacha się nie przegrzewa i dłużej to posiedziOO to tak jak ja A blache ocynk znajdziesz w Castoramie na dziale piecyki
-
panowie teraz to ja narzędzi potrzebuje śrubokręty, klucze z grzechotką, obcęgi itp a później to ja będę myślał robieniu czegokolwiek, jak opcja ze złomem nie wypali to mam zastój na 2 tyg
-
OO to tak jak ja
A blache ocynk znajdziesz w Castoramie na dziale piecykinawet jak na ten złom pójdzie szukać swoich narzędzi, to trochę blachy ocynkowanej znajdzie
-
nawet jak na ten
złom pójdzie szukać swoich narzędzi, to trochę blachy ocynkowanej znajdziehehehe dobre
-
3/4 jest zapyziałe
ja w Wawie na tarchominie mieszkam, ze dwa razy drzwi nie domknąłem, zawsze nawi na szybie wisi, radio na wierzchu - nikt sie jeszcze nigdy nie skusił
-
nie kuś losu
-
ja w Wawie na
tarchominie mieszkam, ze dwa razy drzwi nie domknąłem, zawsze nawi na szybie wisi,
radio na wierzchu - nikt sie jeszcze nigdy nie skusiłAle cała navi czy tylko uchwyt?
Ale raczej nocami jeździsz to auta pilnujesz...
Tarchomin to osiedle ludzi pracy (sporo przyjezdnych), którzy nie kombinują tylko harują od rana do wieczora, a po powrocie szabrowanie im nie w głowie...
Na Bródnie tak auto zostaw
-
Ale cała navi czy
tylko uchwyt?
Ale raczej nocami
jeździsz to auta pilnujesz...
Tarchomin to
osiedle ludzi pracy (sporo przyjezdnych), którzy nie kombinują tylko harują od rana
do wieczora, a po powrocie szabrowanie im nie w głowie...
Na Bródnie tak auto
zostawcała navi, bez przesady, pracuje ze trzy noce w tygodniu...
masz racje, choć ja mieszkam na starych blokach jeszcze, natomiast to bardzo bezpieczne osiedle -
panowie wie ktoś może czy w Łodzi są jakieś tanie klucze z grzechotką, sklepy cokolwiek
bo na aledrogo jest po prostu drogo -
w nomi grzechota jest za 10 zl ale to shit
-
Ja kupiłem zestaw z biedronki są dalej, rozkręciliśmy 1,5 poloneza i swifta nim takze daje rade. Rdza nie rdza idzie jak złoto. Jeszcze co Ci mogę polecić to zestaw stanleya z castoramy był po 200zł teraz pewnie koło 300. A za biedronkowe dałem 69zł, jak grzechota pójdzie to sie kupi yato z juli.
O takie:
-
łopata do sniegu w gratisie?
-
Łódź
Kurde, po tym co piszecie na forum wygląda, że Łódź to trzeba omijać szerokim łukiem...
-
cała navi, bez
przesady, pracuje ze trzy noce w tygodniu...
masz racje, choć ja
mieszkam na starych blokach jeszcze, natomiast to bardzo bezpieczne osiedleWidocznie masz high level of respect na dzielni i nikt nie waży się okradać auta Swojego ziomka!
-
Widocznie masz high
level of respect na dzielni i nikt nie waży się okradać auta Swojego ziomka!no nie wiem, przy moim nie robią sobie zdjęć : D
-
Trochę był zastój na forum, więc tak szyba założona nadkola przyszlifowane i pomalowane od wewnątrz farbą corizon, tylny spoilerek przyszlifowany i psiknięty podkładem, niestety widać małe pęknięcia chciałem je zakryć szpachlówką taką jak kolega na forum używał do wyrównania dachu. Niestety nie pamiętam nazwy użytkownika
-
Trochę był zastój
na forum, więc tak szyba założona nadkola przyszlifowane i pomalowane od
wewnątrz farbą corizon, tylny spoilerek przyszlifowany i psiknięty podkładem,
niestety widać małe pęknięcia chciałem je zakryć szpachlówką taką jak kolega na
forum używał do wyrównania dachu. Niestety nie pamiętam nazwy użytkownikazajczykowski?
-
Trochę był zastój
na forum, więc tak szyba założona nadkola przyszlifowane i pomalowane od
wewnątrz farbą corizon, tylny spoilerek przyszlifowany i psiknięty podkładem,
niestety widać małe pęknięcia chciałem je zakryć szpachlówką taką jak kolega na
forum używał do wyrównania dachu. Niestety nie pamiętam nazwy użytkownikaszpachla novol unisoft(taka fioletowe puszka)
-
szpachla novol
unisoft(taka fioletowe puszka)jak myślisz nada się??