[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
Widzę, że już
policja na Ciebie czeka!Zaraz dowód zabiorą
-
te co mam nie świecą?
Ja zupełnie nie narzekam : P -
Jaaa pierdziuuu xD alez popuchniete lewe nadkole
-
Po prostu tego
egzemplarza nikt nie kochał...
Ale jak ja w marcu
tego roku zdejmowałem przednie błotniki to takiego armagiedonu nie zastałemale na szczęście znalazła kogoś kto się w niej zakochał do szaleństwa
-
tak nawiasem mówiąc to polecacie coś zrobić z tym przodem??, jakieś sugestie,
jak wy byście to zrobili.
Otwarty jestem na wszelkie propozycje -
ok dziś przyszły światełka, sprawdzałem i wszystko działa jak nalerzy
-
To te bez homologacji?
-
To te bez
homologacji?tak to właśnie te a tak nawiasem to większość samochodów jezdzi na nie homologowanych lampach a zresztą kto na to patrzy a nawet jeśli to zmienie szkiełko od lampy homologowanej i będzie git
-
ładnie by było z bialym światłem
a co do homologacji, to jak ktos chce sie do czegos przyczepic to i tak sie przyeczepi, u mnie była zła kierownica, pomimo że momo, na odwrocie grawery suzuki, ale nie miała poduszki, wiec niehomologowana, co za tym idzie po przeglad musialem jechać dalej -
da się w ogóle do tych lamp przełożyć silniczki od regulowania czy nie ?
a co do
homologacji, to jak ktos chce sie do czegos przyczepic to i tak sie przyeczepi, u
mnie była zła kierownica, pomimo że momo, na odwrocie grawery suzuki, ale nie miała
poduszki, wiec niehomologowana, co za tym idzie po przeglad musialem jechać dalejtia pisze to znawca od opon ... nie poznaję
-
Regulacja jest ręczna i przykręcona na śruby, nie zauważyłem mocowań do elektrycznego, czyli wciskanego i z blokadą.
-
ładnie by było z
bialym światłem
a co do
homologacji, to jak ktos chce sie do czegos przyczepic to i tak sie przyeczepi, u
mnie była zła kierownica, pomimo że momo, na odwrocie grawery suzuki, ale nie miała
poduszki, wiec niehomologowana, co za tym idzie po przeglad musialem jechać dalejno ba białe światełko musi być, a tak wogóle ja też mam kierownice trójrmienną
firmy momo to moge mieć jakies nieprzyjemności związane z tym?? -
no ba białe
światełko musi być, a tak wogóle ja też mam kierownice trójrmienną
firmy momo to moge
mieć jakies nieprzyjemności związane z tym??Jak Cię zatrzyma służbista to pewnie tak
-
Jak Cię zatrzyma
służbista to pewnie taka co ma kierownica do tego wszystkiego??
Przecierz kiera to kiera tylko że 3 ramiona ma -
a co ma kierownica
do tego wszystkiego??
Przecierz kiera to
kiera tylko że 3 ramiona maTo, że nie ma homolgacji tzn nie została dopuszczona do ruchu = nie ma prawa jej być w Twoim aucie.
-
da się w ogóle do
tych lamp przełożyć silniczki od regulowania czy nie ?
tia pisze to znawca
od opon ... nie poznajęczemu od opon? ;p
no ba białe światełko musi być, a tak wogóle ja też mam kierownice trójrmienną
firmy momo to moge mieć jakies nieprzyjemności związane z tym??Jeśli po stronie pasażera nie masz poduszki to raczej nie, zresztą ogólnie nie, trzeba mieć wielkiego pecha, żeby policja zabrała dowód za nieoryginalną kierownicę, z oc też mi nikt kasy nie zabrał, tylko dodał w rozrachunku straty całkowitej mojego auta
-
Z tymi kierownicami to jest jakaś patologia ja rozumiem że można się czepnąć jakiegoś no name z allegro za 50zł bo to jak się szarpnie to się wygnie, ale porządna kierownica momo jestem przekonany że jest solidniejsza od oryginalnej w końcu do rajdów je robią, to samo z pasami szelkowymi ale zatrzyma cie jakas menda do kontroli albo jakis tlumok na przegladzie i nerwy bedzie ci szarpal
-
Regulacja jest
ręczna i przykręcona na śruby, nie zauważyłem mocowań do elektrycznego, czyli
wciskanego i z blokadą.to lipa trochę, takie lampy raczej na "show" ...
-
to lipa trochę,
takie lampy raczej na "show" ...Eee, tam...
Jak często się korzysta z tej elektrycznej regulacji świateł
-
Wystarczy że jedziesz w trasę z kilkoma osobami