[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
Może swift Mk6
Jeśli tak to tylko w wersji Sport. Cała reszta jest brzydka.
No chyba, że Mk VII to wtedy wszystko jedno (choć też Sport najładniejszy)... -
Jeśli tak to tylko
w wersji Sport. Cała reszta jest brzydka.
No chyba, że Mk VII
to wtedy wszystko jedno (choć też Sport najładniejszy)...A co się będziesz szczypał - Kizashi zanabądź
-
A co się będziesz
szczypał - Kizashi zanabądźZa drogi, a taki Sporcik jest w zasięgu za kilka lat.
-
Za drogi, a taki
Sporcik jest w zasięgu za kilka lat.Ciekawe, czy rdzewieje jak te nasze strucle
-
Ciekawe, czy
rdzewieje jak te nasze strucleDowiemy się za kilka lat.
-
Zależy co kupisz po Swifcie
Civic VI, najlepiej po lifcie.
Nie zaśmiecam już więcej -
civic IV albo eg najlepiej w v-tec"u
-
Ja mam 185/60/R14 i
wygląda to tak
Te felgi z oponami
na tablicy to nie wiem czy one nie są szersze niż 6 cali, dlaczego? bo ta oponka 195
widać trochę naciągnięta jest ale to tylko moje zdanie może ktoś mnie poprawidamiano a dużo ci wystają, trzeba do tego zakładać chlapacze, mogą kamyki spod kół porysować lakier
-
Ja tych opon co na zdjeciach miec nie bede ida na sell bo za duze do 1.0 silniczka taka szerokosc jak dla mnie nie chce go zamulic, na lato trafi jakies oponki wezsze mysle na tyl dac 165 tylko nie wiem jaki profil a na przod 155 i tez nie wiem jaki profil. Narazie te musze sprzedac a ze zimowki to szybko zejda wgl to juz mam klijenta tylko ma je odberac
-
Pokaż mi ogłoszenie
na którym ktoś sprzedaje ładne felgi i opony w dobrym stanie.Ja takie kiedyś dałem, ale chciałem za nie tak śmieszne pieniądze, że poszły w 15 minut od wystawienia na allegro
-
na lato trafi jakies oponki wezsze mysle na tyl dac
165 tylko nie wiem jaki profilJa mam u siebie na lato 165/60 R14, a fotki jak to wygląda możesz obejrzeć w moim wątku.
-
Ładne masz fele aa tez masz 6 cali? A jak z zamuleniem auta? jest cos odczuwalne? a spalanie? na tych oponkach to wyglada jakby 15 byly he
-
aa tez masz 6 cali?
Szczerze. To nie mam pojęcia. Ale nic nigdzie nie obciera, ani przy skręcie, ani przy maksymalnym załadunku Swifciocha.
A jak z zamuleniem auta? jest cos odczuwalne?
Nie, choć komfort spada względem zimówek.
a
spalanie?Średnio 5-5,5l/100km, czyli mniejsze niż na 155/70 R13. A dlaczego to po odpowiedź zapraszam tu.
-
Czyli nie mam czego sie bac ze zamuli sie czy cos, na zime mam stalówki 13 seria takze tym sie nie martwie a te 14 swoje przymierzalem no to z tylu odleglosc felgi/opony od nadkola tam od strony wewnetrznej wynosila yyy wlozylem tam palucha to zle nie jest chyba zakupie oponki to sprawdze jak na przodzie wyglada sprawa co do spalania to mam lpg srednio jak teraz jezdze praca-dom to ok 8l gazu spala nieco mniej moze ale trasa wyglada tak ze mam 10km do pracy a trasa to glownie miasto korki i te sprawy. w trasie? Nie wiem ale jak jechalem do poznania to byl pelny bak tzn zatankowalem 25l gazu no i przejechalem na nim 380-390km wychodzi 6.5l na setke jak dl amnie zle nie jest, 17zl 100km a w zime mam takie samo spalanie nie zauwazylem roznicy miedzy latem a zima troche wiecej benzyny idzie tylko na rozgrzanie samochodu.
-
jak teraz jezdze praca-dom to ok 8l gazu spala nieco mniej moze
25l gazu no i przejechalem na nim 380-390km wychodzi 6.5l na setke
no i to jest prawidłowe spalanie litrówki w gazie !
-
Tak? hee cieszy mnie to bo każdy mówi ode mnie z okolicy " łoooo dużo pali gazu nie lepiej na benzynie jeździć? Spali Ci 5 może ", może 5 spali benzyny w trasie ale nie tak jak ja jeżdżę dzień w dzień miasto korki itd w przeliczeniu na gaz się lepiej opłaca, a cena miedzy benzyna a gazem się rożni sporo
-
Ja teraz w Niemczech dwa razy 6,9L widziałem i to normalnym stylem jazdy nie muląc - i niżej by się dało. Za to od 130 już do 9 potrafi dojść.
-
zbieram na silnik gti'ka jak narazie wyczaiłem coś takiego chyba że ktoś ma lepszą ofertę i sprawdzoną
http://allegro.pl/silnik-suzuki-swift-gti-i3573706900.html -
a co ci po gołym silniku ?? szukaj całego zestawu albo kompletnego auta, bo inaczej ceny poszczególnych części cię wykończą finansowo.
-
ten na alegro to komplet