[Moje auto] ZureX Suzuki Swift 1.0 Mk4 5d "StickerBomb"
-
obklejone folią (carbon)
-
obklejone folią
(carbon)Materiał z pilśni zdarłeś i na to okleina?
-
nie nic nie zrywałem nakleiłem jak było. bo jak mi się znudzi to mogę zerwać
-
Najbardziej podoba mi się oklejenie obudowy stacyjki. Gdzie to można dostać? Masz jakiegoś dostawcę na Allegro?
-
StickerBomb co mam na stacyjce ma z 2 lata i już nie pamiętam jaki to był sprzedawca.
na allegro masz tego od groma wzorów itp:
StickerBomb -
Podziękował
Tu fajną aukcję znalazłem klik
-
fajne to to moro jest , jak bym dalej jeździł swiftem pewnie bym sobie okleił całego
-
Dziś wskoczyły opony zimowe, oraz od pewnego czasu Kierownica z GS(mk3) na okres zimowy.Mała kierownica wskoczy na wiosnę
od razu powiem ze nie pasuje do mk4 bez przeróbek ;/
Trzeba tylną okrągłą blaszkę przełożyć z kierownicy oryginalnej z mk4 co nie jest takie proste dużo rzeźby,
bo ta co jest w kierownicy z GS (mk3) jest za mała i nie łapie jej ten dzyndzel co prowadzi prąd do klaksonu.
Dziś również byłem na przeglądzie przeszedł wzorowo
Diagnosta bardzo chwalił autko pod względem technicznym no i też estetycznym -
Trzeba tylną
okrągłą blaszkę przełożyć z kierownicy oryginalnej z mk4 co nie jest takie proste
dużo rzeźby,
bo ta co jest w
kierownicy z GS (mk3) jest za mała i nie łapie jej ten dzyndzel co prowadzi prąd do
klaksonu.Nie trzeba nic przekładać. Wystarczy podgiąć dzyndzel...
-
podginałem ale przy kręceniu schodził i obcierał o obudowę kierownicy xD
aż w końcu zrobiłem podmiankę tej blaszki
ważne ze działa -
Witojcie,
dawno nic nie pisałem a trochę się pozmieniało od maja do sierpnia walczyłem z budą tzn rozkręcenie wszystkich zderzaków, nadkoli, zawieszenia i pełna konserwacja.
Do tego wpadł na przód zderzak z Mk 5 i dokładka z Golfa 3 i światła do jazdy dziennej no i stickerboom na przód i jak i na tył no i nakładki progowe :kapelusz:
Na alufelgach new stickerboom i to by było tyle z punku wizualnego,
co do mechaniki to wpadło na tył kompletne gumy poliuretanowe na piasty z Gti do tego Hamulce tarczowe linki itp. Zawieszenie poszło o 1.5 zwoju w dół.
Foto z zlotu
Wrzesień na SCP Katowice:
startowałem w zawodach dB Drag i na około 30 aut zająłem 4 miejsce, brakło mi do pudła 0.3dB :panicz:Teraz ze jako zima bliżej niż dalej zmieniłem koła na zimówki Alufelgi 14 6j MSW (6kg) po polerce do tego opony Hankook WINTER I-CEPT RS W442 165/65 R14:
-
2K16
Więcej zdjęć:
https://goo.gl/photos/LsiBbcQQqPLxi6RM9
Jak widać trochę powpadało nowych rzeczy, jeszcze ogarniam środek a z mechanicznych rzeczy został mi do wrzucenia stabilizator przedni który na dniach będzie założony