[Moje auto] Transformers - Suzuki Swift 1.3 r.2000
-
Muszę się z tą matą
i żywicą pobawić - to się kupuje w jakichś zestawach?ja kupowałem w Castoramie, żywica jest w puszkach litrowych+utwardzacz, mata chyba 1m2
-
ja kupowałem w
Castoramie, żywica jest w puszkach litrowych+utwardzacz, mata chyba 1m2Fajnie, że można kupić w marketach budowlanych, a nie tylko w lakierniczych sklepach
Dałbyś w wątku z fotkami, albo w swoim jakieś aktualne zdjęcia Bumblebee - jakąś sesyjkę mu zrób wiosenną nad jakąś wodą
-
15 wsadzisz
aczkolwiek należy zwrócić uwagę na dane techniczne samej felgi:
Rozstaw śrub to
wiadomo 4x114.3,
szerokość-15 cali
często gęsto robią 6,5 bądź 7 cali,
ważny jest otwór
centrujący aby był równy bądź więcej niż 60.1 mm,
no i równie istotne
odsadzenie, ori felgi stalowe chyba miały 38, ale można spokojnie zapodać 35.
Ważne są też opony,
często widywałem albo 195/50 lub 195/45, na felgach które mi leżą 15 szerokości 7
cali wsadzone są znowu opony 175/50, też ciekawie wygląda.
Jeżeli coś
pogmatwałem to poprawcie, sam nie do końca spamiętam wszystkonie pamiętam rozmiarów swoich 15' ale mi to tam obcierały a na dolkach z obciazeniach to i tył przycierał, spalanie max wzrasta o 0,5l w porównaniu do 13'
-
nie pamiętam
rozmiarów swoich 15' ale mi to tam obcierały a na dolkach z obciazeniach to i tył
przycierał, spalanie max wzrasta o 0,5l w porównaniu do 13'Czym teraz jeździsz? Plastekk Tuning Center zapewnia auto zastępcze?
-
Czym teraz
jeździsz? Plastekk Tuning Center zapewnia auto zastępcze?tak, ale na stanie miał tylko końcówkę, opel vectra 2006 210kM, jakoś przeżyje
-
A no to SirBufor też z Łodzi co za miasto jak ci kosy ktoś nie sprzeda to ci samochód zniszczą, okradną No skrzynki z narzędziami chodliwe są, w końcu narzędzia nie są tanie a zawsze się przydadzą dlatego na wierzchu lepiej nie zostawiać. Mojemu ojcu ze 3 skrzynki już ukradli, jedną na służewcu pod wyścigami kulturalnie otworzyli sobie transportera t3 wzięli skrzynkę i torbę z zakupami spożywczymi A resztę we Włoszech cyganie kradną, tylko się odwrócisz. Ogólnie bilans strat jest całkiem niezły 3 skrzynki, 3 radia, 3 szyby i samochód
Ze 2 miesiące temu też mi się do swifta dobierali, a oprócz radia bez panelu oczywiście i rozpórki przedniej i jakiegoś złomu w postaci kolektora wydechowego nic nie leżało, chyba że pojeździć chcieli
-
Ze 2 miesiące temu
też mi się do swifta dobierali, a oprócz radia bez panelu oczywiście i rozpórki
przedniej i jakiegoś złomu w postaci kolektora wydechowego nic nie leżało, chyba że
pojeździć chcieliRozpórkę zawsze można za 100 zł sprzedać - trochę taniego winiacza za to kupi
-
Ale to jakieś 2 w miarę młode chłopaki podobno były to nie wiem czy na wino
-
Ale to jakieś 2 w
miarę młode chłopaki podobno były to nie wiem czy na winoDobra to ja byłem z Ravem, on chciał kolektor, a ja rozpórkę
-
Nie kłam ty nie jesteś młody!
-
A no to SirBufor
też z Łodzi co za miasto jak ci kosy ktoś nie sprzeda to ci samochód zniszczą,
okradnąMieszkam w tym samym mieście i nic mi nigdy nie ukradli...ale za to chłopak któremu sprzedali kosę to był chłopak przyjaciółki mojej dziewczyny... i co ważniejsze zrobił to je4%#y arabus..
-
Kurcze tak patrze i coś mi się nie zgadza nie w tym wątku ten wywód o Łodzi miał być tylko w [moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
Nie kłam ty nie
jesteś młody!Ale czuję się jakbym był (przynajmniej psychicznie) - a to tuba do bagarka, a to rozpórka, a dzieci rosną
-
No i prawidłowo
-
Fajnie, że można
kupić w marketach budowlanych, a nie tylko w lakierniczych sklepach
Dałbyś w wątku z
fotkami, albo w swoim jakieś aktualne zdjęcia Bumblebee - jakąś sesyjkę mu zrób
wiosenną nad jakąś wodą
Ze zdjęciami to ciężko bo aparatu brak (wspaniała minolta A2 )jedynie telefon żony, bo mój 2Mpx to średnio się nadaje ;/ ale niedługo coś tam się pojawi bo pracowity czerwiec się szykuje -
Dobra to ja byłem z
Ravem, on chciał kolektor, a ja rozpórkęjak ja nie wiem co to kolektor
-
ja bylem na miescie pare spraw zalatwic a tu dzieciaki robia sobie zdjecia przy moim aucie dokladniej przy dachu gdzie jest sticker bomb taka polewka mialem jak to zobaczylem, ze głowa mala a jak mnie zobaczyli to odrazu zmienili krajobraz na zdjeciu
-
Fakt ładnie się
prezentuje tylko ten wieś tuning lamp trochę niepotrzebny.Miałem takie samo pierwsze skojarzenie...
-
Przesadza
przesadza, tak samo gleby się boi (nawet lekkiej -3cm) a dużo poprawiłaby wygląd
jego autaMoże nie tyle, że się boję, ale nie uważam, że aż tak poprawi to wygląd auta, żeby było warto wydawać te kilkaset(?) złotych. Pieniądze wolę przeznaczać na usprawnianie auta, a nie poprawę ogólnego wyglądu.
-
Czy 15' można bez
problemu wsadzić bez żadnej modyfikacji? Chyba spalanie przy takim zabiegu się
troszkę zwiększyOczywiście że można, a nawet trzeba. A spalanie czemu by się miało zwiększyć? No chyba, że wsadzisz jakieś kapcie 200 coś...