[Moje auto] Transformers - Suzuki Swift 1.3 r.2000
-
I pytanie mam na
teraz, właśnie dywan z podłogi jest w praniu i ładnie się suszy na trzepaku, jak
potem go wsadzić, czy macie jakieś wypróbowane patenty. Oryginalnie był on
zszywaczem zszyty z taką plastikową szyną którą się nakłada na próg. Takiego
pistoletu do zszycia nie posiadam, wiec nie wiem jak to zszyć.Dasz radę zwykłym zszywaczem do papieru, a taki chyba masz? A jak nie to leć do biurowego i kup
-
Kuuuuuuuurde aż tak
jest z tymi Swiftami?No u mnie po tej zimie wyłazi ostro na progach zewnętrznych... Za przednim lewym kołem dałem łatę, ale końcówki progów (przed tylnymi kołami chyba raczej nie do odratowania...
Najgorsze, ze to gnije od środka, a auto raczej nie było zabezpieczone antykorozyjnie
-
adamo, bardzo
ładnie sie prezentuje ta seria :)nie myslales o jakims ladniejszym alu? w tym
przypadku jakas 16 a nawet i 17 gdyz jest to sedanTakie 16" jak ma Dżizas to bym chętnie przygarnął
-
A Sedan na 15" tak
się prezentuje:
Nie wiedziałem M@rku, że miałeś takie ładne kółka
-
wow chyba
najladniejszy sedan jakiego kiedykolwiek widzialem
Rzeczywiście super maszynka
W kolorze mojego
-
Ech, wspomnień czar
-
Ech, wspomnień czar
Mając takie fajne Subaru chyba nie tęsknisz za Swiftem?
-
Jak się trzyma
takie łatanie?
Bo mnie się progów
wycinać nie chce, może taką matę bym sobie strzelił?
trochę późno ale w większości zaglądam tu z komórki, więc cięzko mi tu wszystko dojrzeć co do łatania, to nic nie pęka i nic nie rdzewieje a to już....prawie dwa lata bez kilku miesięcy -
trochę późno ale w
większości zaglądam tu z komórki, więc cięzko mi tu wszystko dojrzeć
co do łatania, to nic nie pęka i nic nie rdzewieje a to już....prawie dwa lata bez
kilku miesięcyMuszę się z tą matą i żywicą pobawić - to się kupuje w jakichś zestawach?
-
Mając takie fajne
Subaru chyba nie tęsknisz za Swiftem?Niby nie ale fajne autko było
-
Niby nie ale fajne
autko byłoBo Swifty to dobre auta som
-
No ba!
-
Muszę się z tą matą
i żywicą pobawić - to się kupuje w jakichś zestawach?ja kupowałem w Castoramie, żywica jest w puszkach litrowych+utwardzacz, mata chyba 1m2
-
ja kupowałem w
Castoramie, żywica jest w puszkach litrowych+utwardzacz, mata chyba 1m2Fajnie, że można kupić w marketach budowlanych, a nie tylko w lakierniczych sklepach
Dałbyś w wątku z fotkami, albo w swoim jakieś aktualne zdjęcia Bumblebee - jakąś sesyjkę mu zrób wiosenną nad jakąś wodą
-
15 wsadzisz
aczkolwiek należy zwrócić uwagę na dane techniczne samej felgi:
Rozstaw śrub to
wiadomo 4x114.3,
szerokość-15 cali
często gęsto robią 6,5 bądź 7 cali,
ważny jest otwór
centrujący aby był równy bądź więcej niż 60.1 mm,
no i równie istotne
odsadzenie, ori felgi stalowe chyba miały 38, ale można spokojnie zapodać 35.
Ważne są też opony,
często widywałem albo 195/50 lub 195/45, na felgach które mi leżą 15 szerokości 7
cali wsadzone są znowu opony 175/50, też ciekawie wygląda.
Jeżeli coś
pogmatwałem to poprawcie, sam nie do końca spamiętam wszystkonie pamiętam rozmiarów swoich 15' ale mi to tam obcierały a na dolkach z obciazeniach to i tył przycierał, spalanie max wzrasta o 0,5l w porównaniu do 13'
-
nie pamiętam
rozmiarów swoich 15' ale mi to tam obcierały a na dolkach z obciazeniach to i tył
przycierał, spalanie max wzrasta o 0,5l w porównaniu do 13'Czym teraz jeździsz? Plastekk Tuning Center zapewnia auto zastępcze?
-
Czym teraz
jeździsz? Plastekk Tuning Center zapewnia auto zastępcze?tak, ale na stanie miał tylko końcówkę, opel vectra 2006 210kM, jakoś przeżyje
-
A no to SirBufor też z Łodzi co za miasto jak ci kosy ktoś nie sprzeda to ci samochód zniszczą, okradną No skrzynki z narzędziami chodliwe są, w końcu narzędzia nie są tanie a zawsze się przydadzą dlatego na wierzchu lepiej nie zostawiać. Mojemu ojcu ze 3 skrzynki już ukradli, jedną na służewcu pod wyścigami kulturalnie otworzyli sobie transportera t3 wzięli skrzynkę i torbę z zakupami spożywczymi A resztę we Włoszech cyganie kradną, tylko się odwrócisz. Ogólnie bilans strat jest całkiem niezły 3 skrzynki, 3 radia, 3 szyby i samochód
Ze 2 miesiące temu też mi się do swifta dobierali, a oprócz radia bez panelu oczywiście i rozpórki przedniej i jakiegoś złomu w postaci kolektora wydechowego nic nie leżało, chyba że pojeździć chcieli
-
Ze 2 miesiące temu
też mi się do swifta dobierali, a oprócz radia bez panelu oczywiście i rozpórki
przedniej i jakiegoś złomu w postaci kolektora wydechowego nic nie leżało, chyba że
pojeździć chcieliRozpórkę zawsze można za 100 zł sprzedać - trochę taniego winiacza za to kupi
-
Ale to jakieś 2 w miarę młode chłopaki podobno były to nie wiem czy na wino