Suzi by Ziomecek ;D
-
kupiłem gotową... syneczek miał w tico, ale przeliczył sie troche... kupiłem tanio i teraz mam mieszane uczucia, czy ją robic, czy nie ;P wystaje poza błotnik i bym musiał na negatyw wejsc...
-
Witaj ziomeczek nie przejmuj sie tym ze wystaje bo o to chodzi
to co u mnie jest na tych dystansach to nie wspomne a et alu to 40, zrobisz dobry naciag i nic nie bedzie wystawac pozdro -
kupiłem gotową...
syneczek miał w tico, ale przeliczył sie troche... kupiłem tanio i teraz mam
mieszane uczucia, czy ją robic, czy nie ;P wystaje poza błotnik i bym musiał na
negatyw wejsc...Ja bym robił, nisko i szeroko to podstawa
-
tak tylko że z tego co wiem to nie może mi poza błotnik wystawac a to dojsc troche wystaje ;( a nw czy dam rady tak negatyw ogarnąc zeby było dobrze ;D
-
hehe no wyjdzie wszystko w przyszłym tyg... ;D narazie naciagne na to te moje 155/70 r13 i zobacze bo kazdy mi inaczej doradza i jak sie nie przekonam to nie bd wiedziec jak to bd wyglądac... ;D
-
zrobisz dobry naciag i powinno byc dobrze
-
Joł witaj!
NO suzi Elegancko się prezentuje
Ekipa śląsk się powiększaPozdro!
-
Kleć glebe, jak coś to pytaj
-
hehe nooooo Cza rozj**ac śląsk! ;D kiedy jakis spot albo cos ? ;D jestem nowy i pierwszy raz na tego typu forum staram sie powoli ogarniac ale czas blokuje troche... ;D
BTW: Nie wiecie czy w Swiftach są zmienne kąty? ;D chodzi o to czy da sie ustawic negatyw z przodu?
-
Stal już założona Foto:
W poniedziałek koleś nie zabezpieczył auta na parkingu i stoczyło się na Suzi, tylni zderzak do malowania, i lewa lampa do wymiany ;x ;(
We wtorek bd ustawiac konty na negatyw ponieważ policja czepia się wystających felg... -
No! Wygląda zacnie
-
Fajnie by tu wyglądała opona 175/50
-
To nie dla mnie. Ale skoro Ci się podoba to ok
-
Jak już szeroka i kąty chcesz ustawiać to opuść jeszcze toto, bo będzie komedia
-
ciekawe jak zrobisz negatyw w swifcie. Tam nie ma nawet takiej regulacji , no może z przodu przez rozwiercenie mcpersona .
-
cichoooo moze jeszcze nie wie
chyba jedynie jakies unibale dorabiane wchodza w gre.
-
w moim nie ma problemu z tym... nic nie cza wiercic mam mcperson skręcany na dwóch śróbach a z tyłem nie ma tragedi jak nic nie wykombinuje to zostanie jak jest...
-
z przodu da sie bez problemu
-
E no super wygląda na tej stali i w ogóle jakoś niżej. Jedyny słuszny jej kolor
-
piękny