Subaru Justy GTI - Budowa mojej pierwszej rajdówki
-
No i trzeba
trenować do oporu, tylko ciagly brak czasu.no to najblizsza niedziela w siemianowicach ?
http://aksilesia.pl/imprezy.html
wiem kto tam bedzie
-
no to najblizsza
niedziela w siemianowicach ?
http://aksilesia.pl/imprezy.html
wiem kto tam
bedzieKurcze bardzo chętnie, ale mam już zaplanowane coś innego.
Ciężko bardzo u mnie z czasem, poza domem od poniedziałku do piątku czasem czwartku.
Warsztat, rajdy i najważniejsze rodzina ale daje jeszcze rade.Spoko zawitam u was na pewno na jakiejś imprezie, a ta zapowiada się naprawdę bardzo fajnie.
-
No ładne cacko ;))
A teraz....
Co możesz
powiedzieć o trzymaniu maxsportów?
Jakiś link do
wyników.. czasów do porównania z innymi autami..No nareszcie pokazały się wyniki Wyniki AMR SKTM
Nie byłem ostatni mimo ciasnego nawrotu (przez brak ręcznego) gdzie musiałem cofać w każdym przejeździe.
Teraz płyta pod silnik, zmiana kół i jedziemy trenować na szuter, 100% szuter
10 listopad KJS Dobrzeń Wielki
Filmik z ubiegłego roku -
Mam nadzieje że kolega Magic nie będzie zły
I AMR o Puchar Wiceprezes SKTM Zimna Wódka 2013 Trade2.biz Rally Team -
Jaki tam u was jest podział na klasy? Czemu byłeś w 3 a nie w drugiej?
-
Jaki tam u was jest
podział na klasy? Czemu byłeś w 3 a nie w drugiej?To jest takie małe stowarzyszenie niezależne i według ich kryteriów za nsped 4x4 jak i turbo klsa wyżej.
SKTM -
dla mnie głupota...
-
dla mnie głupota...
Dla mnie tak samo.
Przecież te napedy tez trzeba uciagnac tak ze nasza przewaga tylko przy złych watunkach, a na przyczepnym i tak oska nas stłucze.
Ale takie maja zasady i nic na to nie poradzę. -
No i pierwszy kajtek zaliczony.
1 taryfa, a poza tym bardzo pozytywnie, już wiem o co chodzi.
Zaczynam pomalutku czuć autko, ale cały czas za mało treningów.
Dojechaliśmy cało do mety bez większych przygód, ale bez płyty było by bardzo nie wesoło.
Wyniki raczej bez rewelacji, ale uczę się trenuję i musi być z czasem lepiej.i zmagania pozostałych gdzie mnie niestety nie umieszczono
-
ze 3 Swifty były
-
Po pierwszym KJS znalazło się troszkę czasu i Justyna dostała prezent.
Pod maskę trafiła przepustnica z nissana i jeszcze przed zawodami płyta pod silnik.
Mam pytanie co do przepływki, do jakiej średnicy można ją rozwiercić?
Bo map sensor trafi dopiero jak kompa zmienie (jaki jeszcze nie wiem - polećcie coś sensownego)Fotki i filmik z moich przejazdów- dużo błędów, ale na ostatnich odcinkach zacząłem kumać i każdy przejazd czasowo poprawiony.
Nie mogłem się powstrzymać tak koledze docieli oponę
Oponka z niespodzianką -
Chyba mam już jakąś obsesje :)bo najbardziej mi sie rzuca w oczy dziwnie skaczące zawieszenie. Wkurza przejście z pierwszego biegu na drugi (marzenie krótka i najlepiej kłowa skrzynia). Zazdroszcze tych kilometrów przejechanych .
-
Przeplywka max 48.6mm
-
Hubi niestety TTM.
Co do skrzyni to będę dzwonił do Świątka jak wygląda sprawa zmiany przełożenia głównego, bo wiem że czymś takim też się zajmują.
Mnie męczy dalej ta skrzynia i ręczny, ale jestem dobrej myśli.
Tak nawiasem jakby miał ktoś skrzynię z Justy to chętnie kupię. -
No i zaliczyliśmy już 3 imprezę.
Tym razem nie obeszło się bez zniszczeń, szkoda tylko że w tak głupi sposób.
Po BK nie zapiąłem zapinek i nie mogło się to skończyć inaczej jak otwarciem maski przy 40 na zapoznaniu, ale sędziowie zgodzili się abyśmy kontynuowali.
Czasowo już co raz lepiej.
5 w generalce i 4 w klasie 3 (bo tam tak niestety jestem klasyfikowany przez napęd)
Brakło 1sek a było by pierwsze pudłoJakby miał ktoś do sprzedania szybę w pobliżu mnie to bardzo chętnie kupię.
-
Przełącz w skrzyni na fwd lub zdemontuj wał napędowy
i już będziesz jeździł w swojej klasie , do tego nagle
"ze 20 koni przybędzie" -
Jakby miał ktoś do
sprzedania szybę w pobliżu mnie to bardzo chętnie kupię.w pobliżu - tzn do ilu km ?
Ja mam z GTi Mk III do wyciągnięcia ... ale nie wiem czy jest sens wyciągania ... -
Przełącz w skrzyni
na fwd lub zdemontuj wał napędowy
i już będziesz
jeździł w swojej klasie , do tego nagle
"ze 20 koni
przybędzie"Jechałem na FWD ale nie idzie sie dogadać, a ja chce trenować.
Jest szansa że będzie w następnym sezonie już normalnie, mają wziąźć to pod uwagę przy następnym zebraniu. -
Przełącz w skrzyni
na fwd lub zdemontuj wał napędowy
i już będziesz
jeździł w swojej klasie , do tego nagle
"ze 20 koni
przybędzie"ale nie po to kupił subaru justy żeby teraz jeździć jak zwykłym gti
-
czemu na jedynce nie kręcisz go do końca? Dwójka jest tak masakrycznie długa że auto na filmie nie przyśpiesza w ogóle