[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
no takie małe co
osłaniają z tyłu po wewnętrznych stronach mocowanie/prowadnice foteliA to! No to u mnie też nie pasowały... Ale na co Ci to? Bez też dobrze wygląda.
-
Suzi zostaje u mnie, natomiast za pewien czas będe mial dokladnie to autko:
Jaka to marka, jaki to model?
-
Chyba Peugeot 406, ale pewności nima...
Od zawsze mi się podobały, ale sedany. Nawet myślałem nad takim. -
Chyba Peugeot 406,
ale pewności nima...
Od zawsze mi się
podobały, ale sedany. Nawet myślałem nad takim.Zgadza się
-
Tak patrzę i dochodzę do wniosku, że 406 Coupe w przyszłości nie byłoby głupie...
-
Jak 406 coupe to tylko 3.0 v6. Bo połączenie pięknej budy i 136 PS to raczej średnia opcja.
-
Są jeszcze 2.2, 158KM. A po litrowym Swifcie wszystko pow. 100KM będzie szatanem. Zresztą, mam jeszcze sporo czasu do wymiany więc pomarzyć można
-
Są jeszcze 2.2,
158KM. A po litrowym Swifcie wszystko pow. 100KM będzie szatanem. Zresztą, mam
jeszcze sporo czasu do wymiany więc pomarzyć możnaten co będe mial ma 250 na liczniku, a do setki rozpedza sie w niecale 12 sekund, mysle ze to jest wystarczajacy wynik, rok 2002 z gazem, full opcja bez skory, z przebiegiem 160tys, za śmieszną cenę
-
ten co będe mial ma
250 na liczniku, a do setki rozpedza sie w niecale 12 sekund, mysle ze to jest
wystarczajacy wynik, rok 2002 z gazem, full opcja bez skory, z przebiegiem 160tys,
za śmieszną cenęTypowy taksiarski samochód
-
Mogę prosić o rozmiary wycieraczek? : )
Bo mam jednakowe założone -
Mogę prosić o
rozmiary wycieraczek? : )Ale jakich wycieraczek i w którym aucie?!
-
Ale jakich
wycieraczek i w którym aucie?!W moim, na szybie ! : ]
-
W moim, na szybie !
: ]Przód 53 cm (kierowcy) i 45 cm (pasażera) oraz tył 38 cm (a no tak Ty nie masz! ).
-
Przód 53 cm
(kierowcy) i 45 cm (pasażera) oraz tył 38 cm (a no tak Ty nie masz! ).Wlasnie, ja mam taniej, w 3 d i 5d takie same? No ja mam 2 po 48 : 0
Spalanie wynik 7l : |
-
Też płaczecie o to spalanie, ja mam 9-10L i generalnie mnie to powiewa . Zima... Choć ostatnio zabawiłem się w regulację śrubą, mam wrażenie że auto idzie lepiej, a co za tym idzie i mniej depnąć trzeba. Przejadę 100KM, zatankuję i zobaczę. Generalnie pojęcia nie mam czemu tak żłopie tego gazu. Chociaż skoro w lato po mieście wychodziło 8L to w zimę 2L więcej... Realne?
-
Wlasnie, ja mam
taniej, w 3 d i 5d takie same? No ja mam 2 po 48 : 0
Spalanie wynik 7l :
|Sedan ma taką samą szybę jak 5D - u mnie wycieraczka kierowcy 53 cm, pasażera 45
-
Też płaczecie o to
spalanie, ja mam 9-10L i generalnie mnie to powiewa . Zima... Choć ostatnio
zabawiłem się w regulację śrubą, mam wrażenie że auto idzie lepiej, a co za tym
idzie i mniej depnąć trzeba. Przejadę 100KM, zatankuję i zobaczę. Generalnie pojęcia
nie mam czemu tak żłopie tego gazu. Chociaż skoro w lato po mieście wychodziło 8L to
w zimę 2L więcej... Realne?Najważniejsze, że odpala i jeździ - to się liczy najbardziej w mrozy
-
No generalnie zaskoczony jestem - myślałem, że aku na zimę będę musiał zmienić... A problemów żadnych mimo dodatkowego obciążenia w postaci 400W piecyka . Ale te spalanie to trochę lipton jednak, ostatnio 10,2L wyszło... Może po prostu tak ma być i na wiosnę się unormuje, zobaczym. W sumie zimowa norma, mrozy, blabla... A mimo sporego spalania do zwrócenia się LPG zostało już niewiele
Nie śmiećmy ravovi w temacie -
Sedan ma taką samą
szybę jak 5D - u mnie wycieraczka kierowcy 53 cm, pasażera 45To wydam nastepne 40 zl i kupie takie, bo zaciek.mi sie robi na srodku
-
Chociaż skoro w lato po mieście wychodziło 8L to
w zimę 2L więcej... Realne?Realne, bo mi pali 2l Pb95 więcej...