[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Nie no ja tylko
mówię o odległości.do mrągowa 135zl jak liczylem, a do krakowa 200zł - juz mam wszystko wyliczone : D
edit\
za paliwo oczywiscie
-
do mrągowa 135zl
jak liczylem, a do krakowa 200zł - juz mam wszystko wyliczone : DOczywiście w dwie strony?
-
Oczywiście w dwie
strony?Si, nad morze na sam cypelek helu i z powrotem , na helu jeszcze jezdzilismy - 220zł (równo bak zszedł)
-
tamta wyglądała na
raczej ok, zresztą chyba regenerują te myjki? ;pNa naszej stacji to był taki szrot ta myjnia, że szok.
Przywieziona była z Niemiec jako używana , zamontowana na nowej stacji i wszystko w niej było naprawiane na poxilinę
Co tydzień był serwisant do niej i łatał tylko tak, żeby jeszcze podziałała trochę
-
Śmiej się śmiej,
zobaczysz jeszcze!
Dwie osoby już
zadzwoniły, Mrągowo za 300zł i Kraków za 400zł
Mrągowo odrzuciłem,
bo z sb na nd, a wtedy wiecej zarobie na mieście, a Kraków będe brał ;
Autko musi na
siebie zarobić, szczególnie, kiedy mam z nim takie plany
Natomiast Boxxing,
po czym Ty chodzisz?szukam okazji
-
pierd... ten samochód, teraz to mnie wk....
Klientka do Łodzi chce za 300zł bardzo jej sie spieszy, a samochod kaplica, nie odpali, bo mokry...
-
Przecie masz Puga... Sam tak w ogłoszeniu napisałeś!
-
Przecie masz
Puga... Sam tak w ogłoszeniu napisałeś!dostaje go dzisiaj o 21 dopiero...
-
To wyciągaj go szybciej!
P.S. Ładnie to tak pisać w ogłoszeniu nieprawdziwe fakty...
-
To wyciągaj go
szybciej!
P.S. Ładnie to tak
pisać w ogłoszeniu nieprawdziwe fakty...To się nazywa reklama!
Teraz po kazdym takim mokrym dniu bede musial na koniec otworzyc maske, dac wodzie wyparować i dopiero zagasić...
-
To się nazywa
reklama!To ja za taką reklamę dziękuję!
Teraz po kazdym
takim mokrym dniu bede musial na koniec otworzyc maske, dac wodzie wyparować i
dopiero zagasić...Nie przesadzasz?!
-
To ja za taką
reklamę dziękuję!
Nie przesadzasz?!po kazdym zakonczonym dniu, gdzie moglo dojsc do zamoczenia swiec oczywiscie
-
sorry, ale juz dzisiaj powinienes miec nowe świece wkrecone, zamowione kable zapłonowe. spojrzałeś chociaż w kopułkę ? bo może masz juz wytarty dzynks ktory styka się z palcem po środku kopółki.
nie pierdziel jak to cie auto wkurza tylko zrob coś np zamiast filmika pokazującego ze nie pali na jeden gar.
-
sorry, ale juz
dzisiaj powinienes miec nowe świece wkrecone, zamowione kable zapłonowe. spojrzałeś
chociaż w kopułkę ? bo może masz juz wytarty dzynks ktory styka się z palcem po
środku kopółki.
nie pierdziel jak
to cie auto wkurza tylko zrob coś np zamiast filmika pokazującego ze nie pali na
jeden gar.świec chyba nie warto bo dopiero co wymienialem, jakies 2-3mies temu, te przewody może bardziej, obiecuje, że oddam do mechanika żeby mi to zrobił, a nadkole to nie wiem gdzie ja kupie za 25zł BPX ; d
zprzeylką to z 50 wyjdzie
-
przewody samemu !! nie możesz być aż tak nierozgarnięty z samochodem... więc proszę udowodnij to. wykręć pierdzieloną kopułkę (klucz 8) i zrob pierdzielone zdjęcie jak wygląda wewnątrz.
ŻADNYCH SZMATEK PRZY SILNIKU !!
-
świec chyba nie
warto bo dopiero co wymienialem, jakies 2-3mies temu, te przewody może bardziej,
obiecuje, że oddam do mechanika żeby mi to zrobił, a nadkole to nie wiem gdzie ja
kupie za 25zł BPX ; dPrzesyłka niepotrzebna, bo kupujesz tam gdzie wysyłałem Cię po klamki...
Sam kupowałem tam ze 3 miesiące temu jedno dla siebie i dwa dla likaona. -
przewody samemu !!