[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Jakoś niektórzy
wsadzają litrówkowe skrzynie do GTi i się nie sypią, a tam jednak trochę więcej kuni
niż u Ciebie...
A wyje mi, ale
tylko w pewnym zakresie prędkości (100-110 km/h) od bardzo dawna i wcale nie zaczęły
wyć inne biegi, więc nie ma reguły...a ile Ty tych km robisz...
Ja na nowej gti już ponad 10tys a dopiero co wsadziłem, poza tym raczej nie 100-110 tylko 100 i więcej, dalej zagłusza silnik, jak u mnie.
Ja w żadnym stopniu nie przyczyniam się do tego problemu, nie katuje tych skrzn, poza pierwszymi miesiacami nowego pierwszego autka, ale to dawno i już nie pamietam -
a ile Ty tych km
robisz...Skrzynia przejechała ze mną już ponad 50 tys. km i jakoś nic jej się nie dzieje...
poza tym raczej nie 100-110 tylko 100 i więcej,
dalej zagłusza silnik, jak u mnie.To u Ciebie są takie objawy. U mnie jest tak jak napisałem.
-
Skrzynia
przejechała ze mną już ponad 50 tys. km i jakoś nic jej się nie dzieje...
To u Ciebie są
takie objawy. U mnie jest tak jak napisałem.W kazdym badz razie ten halas co te skrzynie maja w wiekszosci, co niektorzy olewaja to mi gra na nerwach, dlatego korzystajac z okazji ze podczas wymiany silnika wyjmie sie takze skrzynie to postanowilem ja zregenerowac.:)
-
Skrzynia wyje bo ten typ tak ma, jakby przestała wyć to dopiero bym się martwił. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz, z gówna bicza nie upleciesz i swifta na ferrari nie przerobisz
-
Skrzynia wyje bo
ten typ tak ma, jakby przestała wyć to dopiero bym się martwił. Pewnych rzeczy nie
przeskoczysz, z gówna bicza nie upleciesz i swifta na ferrari nie przerobiszDżizas, ale koledze Rafałowi to nie idzie wytłumaczyć...
-
Dżizas, ale koledze
Rafałowi to nie idzie wytłumaczyć...Ale mercedesa tak!
-
Od mercedesa proszę mi się tu odstosunkować xD
-
Od mercedesa proszę
mi się tu odstosunkować xDjuż w kwietniu dorwe się do peżota, to dopiero sie zajme moją suzą, wtedy sie ustosunkuje! : D
-
Na kwiecień to ja też mam takie plany z suzą, że łohohoho
-
Jestem genialny, naprawilem stukanie z okolic licznika, wystarczylo znalezc źródło halasu - obudowe czarna liczniia i przykrecic ja odpowiednio, lzej, teraz to merc : )
No poza okladzinami zdaje sie hamulcow bo halasuja jak hamuje, slychac od 50 w dol
-
Nikt chyba nie przejmuje się hałasami w starym, tanim samochodzie tak jak Ty Chyba jakieś miejsce w księdze Guinessa Ci się należy
-
Nikt chyba nie
przejmuje się hałasami w starym, tanim samochodzie tak jak TyKażdy ma jakieś "zboczenie"... Rafał akurat takie.
-
zrob przelot 2.5 cala i bedzie sii nie ebdziesz slyszal plastikow
-
zrob przelot 2.5
cala i bedzie sii nie ebdziesz slyszal plastikowLuzik, jeszcze 2 tygodnie Was pomecze narzekaniem na plastiki tylko
Bo za tyle dostane pegota406 od znajomego, pozycza mi na 2 mies, bo za tyle dostane juz swoją sztukę, takze suzi juz nie bedzie bila tyle km : DDodatkowo smieja sie ze mnie ze suzuki swift moje i kazde inne lacznie z gti to babskie auta : (((
-
Dodatkowo smieja
sie ze mnie ze suzuki swift moje i kazde inne lacznie z gti to babskie auta : (((Kto się śmieje???
-
jakie babskie swifty sa tylko dla kozakow
-
Zlewam takie komentarze. Podobno MX-5 również jest babska a jeździłbym . Zresztą, każde auto z segmentu Swifta można tak określić...
-
jakie babskie
swifty sa tylko dla kozakow'bo male i bez mocy'
Ja oczywiscie nie podzielam ani troche tego zdania -
Idiotyzm. Nie widzę za wielu lepszych propozycji na pierwsze auto dla świeżaka za ~3k. Pewnie, że można kupić nawet starą Prelude... Ale nie jest to aż takie rozsądne wyjście, tania w eksploatacji też nie jest bo szukałem info i generalnie odradzali jak się nie ma kasy w zapasie. Zresztą, mi się Swift spodobał więc kupiłem mimo że o nim nie myślałem - i nikt mnie do tego nie zmusił, jakby zamiast Swifta stał Golf to bym nie wziął.
-
Idiotyzm. Nie widzę
za wielu lepszych propozycji na pierwsze auto dla świeżaka za ~3k. Pewnie, że można
kupić nawet starą Prelude... Ale nie jest to aż takie rozsądne wyjście, tania w
eksploatacji też nie jest bo szukałem info i generalnie odradzali jak się nie ma
kasy w zapasie. Zresztą, mi się Swift spodobał więc kupiłem mimo że o nim nie
myślałem - i nikt mnie do tego nie zmusił, jakby zamiast Swifta stał Golf to bym nie
wziął.Ja z zakupu jestem bardzo zadowolony, auto mi sie bardzo podoba, kiedy chce to i kopa ma pomimo tak malej mocy
Tez o swifcie nie myslalem, jezdzilem po fiatach punto, hyundajach coupe i innych. Gdybym mial ta wiedze przy zakupie jaka mam teraz - wzialbym to samo auto albo fiata ciqu ale skresliloby to mozliwosc pracy w ktorej jestem...
Auto samo na siebie zarabia, to super alternatywa dla popularnych civikow i golfow, których bym nie chcial.