[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
5,39zł
Pracuję na Annopolu, to po robocie podjadę na Modlińską
-
Pracuję na
Annopolu, to po robocie podjadę na Modlińskąo to blisko mnie i też tam zawsze tankuje
-
Chyba się przerzucę
na Auchan, bo na Neste (wykupionym już przez Orlen) wcale tanio już nie jest -
dziś 5,57Przez Shell'a!
-
Czy z Auchan, czy z
Carrefoura to i tak paliwo z Orlenu, tylko marża niższa - market zarabia na czymś
innym
A teraz Carrefour i
Auchan chcą stawiać stacje nawet przy drogach krajowych
P.S. Jaka cena na
Auchan ostatnio?
Chyba się przerzucę
na Auchan, bo na Neste (wykupionym już przez Orlen) wcale tanio już nie jest - dziś
5,57To ja u mnie na Orlenie wczoraj lałem za 5,61 no i punkty i promocja
-
To ja u mnie na
Orlenie wczoraj lałem za 5,61 no i punkty i promocjaJa tam brałem ostatnio na BP w Swarzędzu po 5,49 zł/litr, ale ponieważ kupiłem 4-pak Red Bull'a to płaciłem 5,34 zł/litr, czyli i tak taniej niż na Auchan!
-
Przez Shell'a!
Możliwe, mało mnie obchodzi kto to kupił - tylko cena mnie interesuje
-
To ja u mnie na
Orlenie wczoraj lałem za 5,61 no i punkty i promocjaPewnie za 20 zł, bo i tak masz LPG
-
Możliwe, mało mnie
obchodzi kto to kupił - tylko cena mnie interesujeShell jest akurat jedną z najdroższych sieci w Polsce, więc nie ma się co dziwić...
-
Ja tam brałem
ostatnio na BP w Swarzędzu po 5,49 zł/litr, ale ponieważ kupiłem 4-pak Red Bull'a to
płaciłem 5,34 zł/litr, czyli i tak taniej niż na Auchan!A za redbulla 20 zł
-
A za redbulla 20 zł
A co ja go nie wypijam tylko wyrzucam czy jak?
-
Shell jest akurat
jedną z najdroższych sieci w Polsce, więc nie ma się co dziwić...Kupili, żeby skasować konkurenta
-
A co ja go nie
wypijam tylko wyrzucam czy jak?no jak lubisz płacić 5zł za puszkę 1/4 litra to wiesz ; >
-
Nie pamiętam kiedy ostatnio kupiłem Redbulla przez tą drożyznę właśnie
-
no jak lubisz
płacić 5zł za puszkę 1/4 litra to wiesz ;A kto bogatemu zabroni?
Zresztą ciężko znaleźć taniej!
-
Można po prostu innego energetyka kupić, ja tam większych różnic nie widzę . Zresztą, wolę piwo
-
Można po prostu
innego energetyka kupić, ja tam większych różnic nie widzę .Ja też nie.
Zresztą, wolę piwo
Nie znoszę piwa!
-
Nie pamiętam kiedy
ostatnio kupiłem Redbulla przez tą drożyznę właśniemi klienci kupują jak chcą się podlizać : D
Sam też nie pamiętam, może nawet nigdy -
mi klienci kupują
jak chcą się podlizać : DTo lipa straszna... Taka wersja lizaka dla dużych.
-
jak można robić
330km na zbiorniku!bez problemu
taki zbiornik
pozatym nie jezdze swiftem
-
Pewnie za 20 zł, bo
i tak masz LPGNie mam LPG nosiłem się z zamiarem ale w końcu nie założyłem, i leje zawsze do pełna, lubie widok wychylonej na maxa wskazówki W escorcie było LPG ale poszedł na handel i jeździ teraz u kumpla, wczoraj nawet nim jeździłem i coś mu się poprzestawiało i na LPG zdarza mu się nie mieć mocy, szarpać i w ogóle